Ένας σκύλος από τη Ναύπακτο μας θυμίζει την ιστορία του Χάτσικο και μας έχει συγκινήσει!
Η αφοσίωση των σκύλων είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη και συγκινητική!

Μία απίστευτη ιστορία ενός σκύλου και του αφεντικού του έρχεται από τη Ναύπακτο! Τη γνωστή ιστορία του Χάτσικο φαντάζομαι ότι την ξέρεις. Μάλιστα, θα έχεις κλάψει και πολύ βλέποντας την ταινία. Κάτι παρόμοιο έχει γίνει και στην Ναύπακτο!

Αν δεν ξέρεις την ιστορία, τότε να στη πω. Στην Ιαπωνία που λες (αν και στην ταινία η ιστορία μεταφέρεται στην Αμερική), ένας σκύλος που έμεινε για χρόνια να περιμένει το αφεντικό του που έφυγε από τη ζωή. Προς τιμήν του πιστού αυτού σκύλου, στον σιδηροδρομικό σταθμό που περίμενε το αφεντικό του να γυρίσει από τη δουλειά, έχει φτιαχτεί ένα άγαλμα.

Η ιστορία αυτή, επαναλαμβάνετε με κάποιο τρόπο και στην Ναύπακτο! Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το nafpaktianews.gr, ο σκύλος του 40χρονου Χάρη, που βρήκε τραγικό θάνατο στην Παλαιά περιφερειακή οδό στον ποταμό Εύηνο πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, κάθεται δίπλα στο εκκλησάκι που έχει χτιστεί για τη μνήμη του.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ο σκύλος του 40χρονου βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος. Το σημείο αυτό βρίσκεται 12 χιλιόμετρα από το σπίτι του άνδρα και από τότε παραμένει εκεί. Εδώ και ενάμιση χρόνο μένει, πάντα πιστός, στο σημείο που απεβίωσε το αφεντικό του. Παρά τις προσπάθειες κάποιων να τον φιλοξενήσουν, ο σκύλος επιστρέφει στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι άνθρωποι που μένουν στην γύρω περιοχή φροντίζουν να του πηγαίνουν νερό και τροφή, ενώ του έχουν χτίσει και ένα σπιτάκι για να προστατεύεται από τα καιρικά φαινόμενα. Επίσης. δηλώνουν ιδιαίτερα συγκινημένη από την αφοσίωση του σκύλου.

Το Nafpaktianews.gr κατέγραψε τον σκύλο που επιμένει να στέκεται πλάι στο εικόνισμα που στήθηκε στην άκρη του δρόμου μετά τον τραγικό θάνατό του. Μπορείς να δεις το συγκινητικό βίντεο παρακάτω!

Δες ακόμα: «Έχασε» τον ιδιοκτήτη του στον σεισμό και δε λέει να φύγει από «κοντά» του (βίντεο)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;