Twitter: Πρόβλημα στην πρόσβαση στην εφαρμογή παρουσιάστηκε σε χρήστες παγκοσμίως!
Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, το παρουσιάστηκε πρόβλημα στην πρόσβαση των χρηστών στο Twitter! Δες αναλυτικά!

Χθες, Πέμπτη, 11 Ιουλίου, το Twitter παρουσίασε κάποια προβλήματα που εμφανίστηκαν σε όλο τον κόσμο! Το πρόβλημα αυτό ξεκίνησε στις 22:00 ώρα Ελλάδας, αλλά ευτυχώς μετά από μία ώρα το πρόβλημα λύθηκε και εκατομμύρια χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν και πάλι τη δημοφιλή εφαρμογή.

Για να πάρουμε, λίγο τα πράγματα από την αρχή. Από τις 22:00 ώρα Ελλάδας το Twitter αντιμετώπισε προβλήματα λειτουργίας σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, όταν προσπαθούσες να μπεις στην εφαρμογή αυτή σου εμφάνιζε το εξής μήνυμα:

“Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Ευχαριστούμε που το πρόσεξες. Θα το φτιάξουμε σύντομα και τα πράγματα θα επανέλθουν στο κανονικό σύντομα.”

Η έκταση της διακοπής λειτουργίας του Twitter δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Όμως, έπειτα από μια γρήγορη έρευνα των γραφείων του Γαλλικού Πρακτορείου στην Βόρεια Αμερική, την Νότια Αμερική και την Ευρώπη, έδειξε ότι η πρόσβαση στην πλατφόρμα ήταν αδύνατη από όλες αυτές τις τοποθεσίες! Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης διακοπών λειτουργίας Downdetector.com, έχουν καταγραφεί περίπου 70.000 περιστατικά ανθρώπων που δεν είχαν πρόσβαση στην πλατφόρμα.

Μία εκπρόσωπος της διαδικτυακής πλατφόρμας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του προβλήματος:

“Διερευνούμε αυτή τη στιγμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι να συνδεθούν στο Twitter και θα σας ενημερώσουμε τι συμβαίνει.”

Ενώ, και η Twitter Inc ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα καθώς πολλοί χρήστες της πλατφόρμας σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχουν πρόσβαση σε αυτήν. Μάλιστα, η ανακοίνωση ήρθε από την επίσημη ιστοσελίδα της διαδικτυακής πλατφόρμας!

Τελικά, από τις 22:50, ώρα Ελλάδας, η υπηρεσία αποκατέστησε την προσβασιμότητά της και έπειτα από έναν γρήγορο έλεγχο που έκαναν δημοσιογράφοι στα γραφεία του Γαλλικού Πρακτορείου η πρόσβαση από τις περιοχές της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής και της Ευρώπης μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κανονικά και πάλι την εφαρμογή!

Η εταιρεία ανέφερε ότι η διακοπή λειτουργίας προέκυψε εξαιτίας εσωτερικών αλλαγών διαμόρφωσης. Μάλιστα, τόνισε ότι επιδιορθώνει το πρόβλημα και ότι αποκαθίσταται σταδιακά πλήρως η πρόσβαση στην πλατφόρμα.

Δες ακόμα: Το tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;