Οι 14 καλύτερες ταινίες του 2019 μέχρι τώρα!
Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες που έχουν παιχτεί στα ελληνικά σινεμά μέχρι τώρα για το 2019!

9. Δύση Ηλίου

Ο Laszlo Nemes επιστρέφει μετά την αριστουργηματική ταινία “Ο Γιος Του Σαούλ” με μία εκπληκτική ταινία εποχής που θα σε καθηλώσει και θα σε συναρπάσει. Η ταινία είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Βενετίας και είναι μία ιστορία ενηλικίωσης που δεν πρέπει να χάσεις!

8. Toy Story 4


Η επιστροφή των αγαπημένων μας Woody και Buzz αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη που δεν περιμέναμε ότι θα μας άγγιζε. Η ταινία έχει τόσα πράγματα να πει για την ενηλικίωση και τα παιδιά που κάποια στιγμή απομακρύνονται από την αγκαλιά των γονιών τους, που θα συγκινήσει τους μεγαλύτερους. Μάλιστα, η δράση και τα απίστευτα γραφικά είναι αυτά που διασκεδάζουν τους μικρούς θεατές και τους κρατάνε, καθώς εσύ θα σκέφτεσαι τι κρύβεται πίσω από την ιστορία που βλέπεις να εκτυλίσσεται στην οθόνη.

7. Shadow

Ο Zhang Yimou επιστρέφει με μία επική ιστορία, που τον βρίσκει στα καλύτερά του! Ένα πολιτικό θρίλερ που έχει να πει πολλά για το σήμερα και τα διάφορα παιχνίδια εξουσίας που διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στον κόσμο μας. Αρκετά σκοτεινή και ατμοσφαιρική, αποτελεί την τέλεια επιλογή για σένα που θέλεις να ξεφύγεις από τα όρια του Ευρωπαϊκού κι Αμερικάνικου σινεμά.

6. Capharnaum

Μία από τις ταινίες που ήταν υποψήφιες για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας για το 2019. Αποτελεί την ιστορία ενός παιδιού που το σκάει από τη σκληρή και φτωχή οικογένειά του και ζει στους δρόμους του Λιβάνου προσπαθώντας να επιβιώσει. Η ταινία είναι αρκετά σκληρή και πολύ δύσκολη για να τη δεις. Έχει, όμως, να προσφέρει πολλά! Θα σε συγκινήσει, θα σε κάνει να σκεφτείς και θα σε βάλει για λίγο στη θέση εκείνων που δεν έχουν τίποτα! Είναι ένα πραγματικά αριστουργηματικό δοσμένο έργο και δεν έγινε άδικα η πιο πετυχημένη Αραβική ταινία όλων των εποχών!

5. Burning

Μία ταινία από την Κορέα (τη Νότια Κορέα) που είναι ταυτόχρονα μία ρομαντική ταινία για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, μία ανάλυση της κοινωνίας μίας χώρας που είναι χωρισμένη στα δύο και των τραυμάτων που αυτός ο εμφύλιος έχει αφήσει στους κατοίκους της, αλλά και ένα πολυεπίπεδο μυστήριο! Η μαγευτική της εικόνα, αλλά και η αξεπέραστη σκηνοθεσία του Lee Chang- dong θα σε μεταφέρουν σε έναν άλλο κόσμο που είναι τόσο μακριά, αλλά τόσο κοντά. Άδικα δεν έγινε η πρώτη κορεάτικη ταινία που θα ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1