7 λόγοι για τους οποίους το να είσαι single το καλοκαίρι είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!
Γιατί όταν είσαι single το καλοκαίρι είναι λίγο καλύτερο!

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ ετοιμάζεις τις διακοπές σου. Αλλά, σκέφτεσαι ότι θα ήταν ακόμα καλύτερα αν είχες μία σχέση και πηγαίνατε διακοπές μαζί αντί να πας και πάλι με τους φίλους σου.

Όμως, υπάρχουν πολλοί λόγοι που αξίζει να είσαι single το καλοκαίρι αυτό. Και στους έχω συγκεντρώσει όλους εδώ! Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί;

1. Οι διακοπές με τους φίλους

Οι διακοπές με τους φίλους δε συγκρίνονται με τίποτα! Είσαι πιο άνετος, περνάς υπέροχα και ότι γίνεται είναι ιστορίες που θα συζητάτε και θα γελάτε μαζί στο μέλλον!

2. Δεν έχεις δεύτερες σκέψεις

Δε σε ενοχλεί να κάνεις διάφορα πράγματα. Από το να μείνεις αργά το βράδυ σε ένα κλαμπ, μέχρι το να γνωρίσεις καινούριο κόσμο. Ενώ, αν έχεις σχέση και είστε χωριστά, θα σκέφτεσαι συνέχεια τη σχέση και δε θα χαρείς τις διακοπές σου!

3. Το τηλέφωνο

Όλοι θέλουμε να περάσουμε λίγο χρόνο με τους φίλους μας, και το καλοκαίρι αποτελεί την τέλεια ευκαιρία. Σκέψου να έχεις σχέση, όμως! Θα πρέπει να είσαι συνέχεια αγκαλιά με το κινητό σου! Ενώ, αν είσαι single μπορείς να το έχεις κλειστό για τέσσερις/ πέντε μέρες και να είναι όλα τέλεια!

4. Τύψεις

Αν μπορείς να πας μόνο μία εβδομάδα διακοπές και επιλέξεις να πας με τους φίλους σου, θα έχεις τύψεις που δεν έδωσε την εβδομάδα αυτή στη σχέση σου. Να πάτε κάπου μαζί και να περάσετε καλά!

5. Το καλοκαίρι φημίζεται για τους έρωτες του

Οι καλοκαιρινοί έρωτες δεν έχουν διάρκεια, αλλά αξίζει να τους ζεις! Οπότε, αν είσαι single υπάρχει πιθανότητα να μπορέσεις να βιώσεις κι εσύ έναν τέτοιο έρωτα!

6. Ελευθερία

Το να είσαι single σου δημιουργεί ένα αίσθημα γενικότερης ελευθερίας. Δε χρειάζεται να δίνεις λόγο σε κανέναν και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και όποτε θέλεις!

7. Αποφορτίζεσαι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δεν έχεις να μιλάς με κάποιον όλη την ώρα και να περιμένεις ένα μήνυμα, ή τηλέφωνο. Πετάς το κινητό σου στην άκρη και απλά ασχολείσαι με κάτι άλλο!

Ποιος θέλει σχέση για το καλοκαίρι, λοιπόν;

Δες ακόμα: 5 λόγοι για τους οποίους αξίζει να μείνεις για λίγο καιρό single!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;