Νέες γεύσεις και καλοκαιρινή διάθεση στη Σουρτούκω του Βύρωνα
Με ανανέωση στο μενού της ξεκινά η Σουρτούκω τη νέα καλοκαιρινή σεζόν, για να μας υποδεχτεί για μια ακόμα φορά στην δροσερή και ιστορική αυλή της, με τα νοστιμότερα πιάτα!

Η γωνιά με το νούμερο 47 – που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εισόδου της ιστορικής Παλιάς Αγοράς του Βύρωνα – ανήκει στην «Σουρτούκω», η οποία ανανέωσε και εμπλούτισε το μενού της εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν.

Χωριάτικη με λουκουμάδες φέτας, πεϊνιρλί με κιμά και φρέσκια σάλτσα αβοκάντο, κοτόπουλο με σάλτσα γραβιέρας, χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, συκώτι με λεμονάτη σάλτσα μυρωδικών, είναι μερικά από τα κιμπάρικα πιάτα που φτιάχνει για τους μερακλήδες φίλους της, τα οποία “τραβιούνται” με παγωμένο τσιπουράκι, κατευνάζουν τις υψηλές θερμοκρασίες και γεμίζουν με καλοκαιρινή διάθεση.

Αλλά και για τους φίλους της που δεν αγαπούν και δεν τρώνε το κρέας ή τα γαλακτοκομικά στον νέο κατάλογο έχει προσθέσει αρκετές επιλογές, όπως : ταμπουλέ σαλάτα, ντολμαδάκια, γιουβέτσι λαχανικών, πεϊνιρλί ιμάμ και πολλά ακόμα λαχταριστά πιάτα στα οποία πρωταγωνιστούν τα λαχανικά.

Και βέβαια δεν θα ξέχναγε ποτέ, όλους όσους αγαπούν την καλή ζωντανή μουσική. Γι’ αυτό και συνεχίζει βραδιές υπό τον ήχο μουσικών οργάνων, ο οποίος προέρχεται από τη ζωηρή αυλή της!

Καλό μας Καλοκαίρι λοιπόν!

Σουρτούκω
Χρυσοστόμου Σμύρνης 47
Βύρωνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1