3 απλές συμβουλές για να οργανώσεις σωστά την μέρα σου!

Από neolaia.gr Team 15 Ιουλίου 2019

Κι όμως, οι συμβουλές αυτές θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις σωστά την μέρα σου!

Το να μπορέσεις να οργανώσεις σωστά την μέρα σου είναι κάτι πολύ σημαντικό! Θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις σωστά και να μην τρέχεις για να προλάβεις όλα αυτά που έχεις να κάνεις.

Οι περισσότεροι, όμως, αντιμετωπίζουμε προβλήματα στο να οργανώσουμε σωστά τον χρόνο μας μέσα στην ημέρα! Γι αυτό σου έχω μερικές απλές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου!

1. Μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα

Δεν είναι δυνατόν να κάνεις όλα όσα έχεις να κάνεις σε μία μέρα. Πρέπει να βάλεις προτεραιότητα στο τι πρέπει να κάνεις άμεσα και τι μπορεί να περιμένει. Δε χρειάζεται να προσπαθείς να τα καταφέρεις και να τα χωρέσεις όλα μέσα σε 24 ώρες. Είναι πραγματικά, αδύνατο!

2. Άφησε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου

Μέσα στην ημέρα σου, θα πρέπει να υπάρχει λίγος χρόνος και χώρος για σένα και μόνο για σένα. Να χαλαρώσεις και να κάνεις κάτι το οποίο σε κάνει χαρούμενο. Το να έχεις λίγο χρόνο για σένα μέσα στην ημέρα θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να πάρεις τη δύναμη και να αντιμετωπίσεις ότι άλλο έχεις να αντιμετωπίσεις μέσα στην μέρα σου!

3. Επιβράβευσε τον εαυτό σου

Για κάθε τι μεγάλο πράγμα που καταφέρνεις, ή για κάθε τι μικρό. Το να επιβραβεύεις τον εαυτό σου είναι πάρα πολύ σημαντικό. Νιώθεις ότι έχεις καταφέρει κάτι και δε χρειάζεται συνέχεια να προσπαθείς χωρίς να έχεις καμία επιβράβευση. Η επιβράβευση μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό όπως ένα πιάτο φαγητό, ή κάτι πιο ακριβό όπως ένα ρούχο ή κάτι που θέλεις να αγοράσεις εδώ και καιρό!

Δες ακόμα: 4 απλοί τρόποι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486