Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω - 16 Ιουλίου 
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος

Σας αφορά άμεσα η έκλειψη αυτή, αφού συμβαίνει απέναντι ακριβώς από το ζώδιό σας και φιλοξενείτε τον Ήλιο, τον Β. Δεσμό και την Αφροδίτη. Νιώθετε πως έχετε ήδη κουραστεί από τις διαρκείς προκλήσεις τα προηγούμενα χρόνια. Επομένως μία ακόμη προσπάθεια αυτογνωσίας είναι μέσα από αυτήν την έκλειψη. Φωτίζεται ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Είναι ένας τομέας που σας έχει δημιουργήσει δυσκολίες, δυνατές συγκινήσεις, εκπλήξεις, αλλά έχει ανοίξει ευκαιρίες πλέον για μία μακρινή ικανοποίηση. Αν έχετε συνεργάτες, πρέπει να τους δείτε με μία νέα προσέγγιση. Αν επιθυμείτε να έχετε μία νέα συνεργασία, τότε θα είναι καλό να εξεταστεί η προοπτική της, γιατί θα αποδώσει σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που περιμένατε, και θα έχει τρωτά σημεία. Επομένως, ό,τι χτίζετε αυτή την περίοδο, θα σας ωφελήσει στο μέλλον, αν θεμελιωθεί σωστά. Στα προσωπικά σας ζητήματα, μπορείτε να χαρείτε στιγμές πάθους με το ταίρι σας, προσέχοντας τις παρεμβολές τρίτων ή την εναλλαγή των διαθέσεων.

Λέων

Σε σας η έκλειψη θα λειτουργήσει επιδιώκοντας να δώσει αφορμή προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Να την οργανώσετε καλύτερα, καθώς ήδη γνωρίζετε εδώ και καιρό πως δεν προσπαθείτε όπως θα έπρεπε. Ενδεχομένως, ήδη έχετε ξεκινήσει την αλλαγή, αλλά τώρα φωτίζεται και διευκρινίζεται καλύτερα ο στόχος. Η εργασία που απαιτεί από μέρους σας μία μεγαλύτερη προσπάθεια και την κατάστρωση σχεδίων για ένα στόχο πολύ πιο μακρινό από τον ήδη υπάρχοντα, θα σας κουράσει αρκετά. Αλλά αργότερα θα ανταμειφθείτε. Επειδή είναι της φύσης σας να προσπαθείτε με ενθουσιασμό και πείσμα, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες αυτής της περιόδου, και να σας θαυμάσουν τελικά για την προσωπική σας συνεισφορά. Είναι μία περίοδος με πολλές προκλήσεις και εμπειρίες που θα σας δώσουν την ικανοποίηση πως ό,τι κερδίσετε, το αξίζετε. Κατά συνέπεια, μην χάσετε την ευκαιρία.

Παρθένος

Η έκλειψη θα σας δώσει θετικές προοπτικές, καθώς σχηματίζει θετική σχέση με το ζώδιό σας. Επομένως, θα λέγαμε πως είστε από τα άτομα που έχουν να κερδίσουν από την διευκρίνιση των καταστάσεων της ζωής σας αυτή την περίοδο. Ο τομέας που αγγίζει η έκλειψη, αφορά κατ’ αρχήν την αισθηματική σας ζωή. Θα είναι σημαντικό να εστιαστείτε με προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε γονείς, θα είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε νέα προσέγγιση με τα παιδιά σας. Ίσως να αυτό αφορά την δημιουργία ενός κοινού οικογενειακού στόχου, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα πλάνο για το επαγγελματικό τους μέλλον. Με το ταίρι σας, μπορείτε να κάνετε σχέδια για να διαπιστώσετε αν έχει μέλλον η σχέση και αν πράγματι σας ικανοποιεί, να την επισημοποιήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να επέλθει ρήξη. Ενώ αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, τότε θα είναι σημαντικό να έχετε δρομολογήσει το επόμενο διάστημα την υλοποίηση ενός σχεδίου σας. Σχεδιάστε ένα έργο, αλλά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, καθυστερεί τις εξελίξεις.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;