Meteo: Έρχεται η κακοκαιρία
Με ισχυρές βροχές και καταιγίδες έρχεται η κακοκαιρία «Αντίνοος», σύμφωνα με το meteo και το Εθνικό Αστεροσκοπείο

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, για τα οποία μας προειδοποιεί το Meteo και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, έρχεται η κακοκαιρία “Αντίνοος” που αναμένεται να επηρεάσει από σήμερα, 15 Ιουλίου 2019, αρκετές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του meteo, ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς την Ελλάδα, θα έχουν ως αποτέλεσμα την έντονη αστάθεια και τον σχηματισμό της κακοκαιρίας «Αντίνοος», όπως αυτός ονοματίζεται.

Όπως φαίνεται και παρακάτω, ο «Αντίνοος» θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας με φαινόμενα ισχυρών βροχών και καταιγίδων, ενώ αυτά θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Παράλληλα, η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Αναλυτικότερες προβλέψεις:

Σήμερα, 15 Ιουλίου, βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ηπειρωτικά, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής τις απογευματινές ώρες.

Την Τρίτη 16 Ιουλίου, τα καιρικά αυτά φαινόμενα θα επηρεάσουν το σύνολο των ηπειρωτικών της χώρας, θα είναι ισχυρά με έντονη κεραυνική δραστηριότητα και σε κάποιες περιπτώσεις αναμένεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, κυρίως στην Πελοπόννησο.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά, νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη, με βελτίωση του καιρού μετά τις μεσημεριανές ώρες.

 

 

Δείτε ακόμα: Τα καλύτερα οργανωμένα κάμπινγκ στην Ελλάδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;