Μηχανογραφικό 2019: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής του;

Από neolaia.gr Team 15 Ιουλίου 2019

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την παράταση στην υποβολή της αίτησης για το μηχανογραφικό 2019!

Όπως είχε πει σε δηλώσεις της, η νέα Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η υποβολή της αίτησης για το μηχανογραφικό 2019 πήρε παράταση. Έτσι, δεν είναι η Δευτέρα, 15 Ιουλίου, η τελευταία μέρα που μπορείς να κάνεις την υποβολή του μηχανογραφικού σου, αλλά η Τετάρτη, 17 Ιουλίου!

Δες αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας:

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ παρατείνεται ως και την Τετάρτη 17-7-2019.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 15-7-2019 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά (ώρες σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Δες ακόμα: Μηχανογραφικό 2019: Οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για τους Έλληνες του εξωτερικού!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486