Πώς θα κάνεις αίτηση για το επίδομα των 1.150 ευρώ που χορηγεί ο ΟΑΕΔ
ΟΑΕΔ: Δες αναλυτικά!

Υποβολή της αίτησης:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δώσουν τη συναίνεσή τους για την συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο.

Ακολούθως, συμπληρώνουν τη φόρμα «Αίτηση συμμετοχής» με τα αναγκαία στοιχεία (ταυτότητας, κατοικίας/ επικοινωνίας, στοιχεία εργασίας, λόγος/ λόγοι υποβολής αίτησης στη δράση).

AdTech AdΟι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν με σειρά προτίμησης τις Περιφερειακές Ενότητες στις οποίες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα διάφορα στάδια της δράσης. Μπορούν να δηλωθούν από 1 έως και 3 Περιφερειακές Ενότητες.

Στο τελευταίο τμήμα της φόρμας, οι αιτούντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι: Εξακολουθούν να εργάζονται στην εταιρεία που ανέφεραν και τα στοιχεία που συμπλήρωσαν είναι ακριβή και αληθή.

Το Πληροφοριακό Σύστημα αποδίδει σε κάθε αίτηση ένα μοναδικό Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ), τον οποίο οι αιτούντες πρέπει να διατηρήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια
του προγράμματος.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής, οι ενδιαφερόμενοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επανέλθουν, να διορθώσουν, ή να επεξεργαστούν με οποιοδήποτε τρόπο την αίτησή τους.

Όσοι απορριφθούν κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων, έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αντίρρηση.

Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν, θα διασταυρώνονται και θα ελέγχονται με τα στοιχεία του συστήματος «Εργάνη» και τα στοιχεία του Μητρώου εργαζόμενων σε επίσχεση του ΟΑΕΔ.

Η σειρά κατάταξης στο Μητρώο θα χρησιμοποιηθεί ως κριτήριο προτεραιότητας για την ένταξη των ωφελούμενων στις διάφορες φάσεις της υλοποίησης, δηλαδή τη συμβουλευτική, την κατάρτιση και την πιστοποίηση.

Προγράμματα κατάρτισης: τα προγράμματα κατάρτισης για οριζόντιες δεξιότητες προς ωφελούμενους, διάρκειας κατά μέσο όρο 120 ωρών. Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων: αφορά στην πιστοποίηση των μαθησιακών αποτελεσμάτων των προγραμμάτων κατάρτισης που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της παρούσας μέσω εξετάσεων, τις οποίες θα διενεργήσουν Φορείς Πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή/ και διεθνώς και οι οποίοι είτε είναι πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ ή άλλο διαπιστευμένο φορέα από το Ε.Σ.Υ.Δ., κατά ISO/ IEC 17024 ή ισοδύναμο να χορηγούν πιστοποιητικά.

Δείτε ακόμα: Επίδομα αδείας: Υπολόγισε ΕΔΩ τα χρήματα και τις ημέρες αδείας που δικαιούσαι!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;