4 πράγματα που θα βοηθήσουν το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει!
Αυτά τα πράγματα θα βοηθήσουν το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει!

Το βιογραφικό σου είναι το όπλο σου για να βρεις δουλειά πάνω σε αυτό που έχεις σπουδάσει ή/ και σε ενδιαφέρει. Γι αυτό πρέπει να το προσέξεις πολύ και να βάλεις πολύ προσεκτικά τα πράγματα που χρειάζεται σε αυτό.

Το να στήσεις το βιογραφικό σου είναι κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να το προσέξεις και να του δώσεις ιδιαίτερη βάση! Γι αυτό σου έχω μερικά πράγματα που πρέπει έχει το βιογραφικό σου για να ξεχωρίσει!

1. Πρόσεχε τη γραμματοσειρά

Ένα στοιχείο που συχνά πολύ αφήνουν είναι η γραμματοσειρά. Πάνε όλοι με την κλασσική γραμματοσειρά, και έτσι τα βιογραφικά γίνονται ένα στο κεφάλι του αναγνώστη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα ξεχωρίσει. Μην κάνεις, όμως, και υπερβολές. Διάλεξε κάτι απλό, αλλά που να κεντρίζει το μάτι!

2. Μην υπερβάλεις

Μην βάλεις πράγματα τα οποία δείχνουν ότι φλυαρείς και δε ξέρεις τι χρειάζεται να μπει στο βιογραφικό σου. Βάλε πολύ συγκεκριμένα πράγματα που να δηλώνουν ότι έχεις γενικές γνώσεις του αντικειμένου, αλλά και ένα κομμάτι σε ενδιαφέρει λίγο περισσότερο.

3. Φωτογραφία

Πρόσεξε πολύ τη φωτογραφία που θα έχει το βιογραφικό σου. Να είναι απλή και να μην είναι κάποια που θα είσαι σε κλαμπ, αμάξι και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς.

4. Εξτρά γνώσεις

Πέρα από τις γνώσεις της σχολής σου θα πρέπει να δώσεις βάση και στις εξτρά γνώσεις που έχεις. Αυτές μπορεί να είναι γνώσεις πληροφορικής, πρώτων βοηθειών και άλλων τέτοιων πραγμάτων, που ενώ εσύ τα νομίζεις άχρηστα, μπορούν, αμέσως, να σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις!

Δες ακόμα: 4 απλοί τρόποι για να ενισχύσεις άμεσα το βιογραφικό σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;