Beyonce: Μόλις κυκλοφόρησε νέο τραγούδι για την ταινία
Η Beyonce ήρθε να αφήσει τη δική της μουσική σφραγίδα στο remake της ταινίας "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών"!

Η Beyonce φαίνεται ότι έχει βάλει στο μάτι να κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού στα Όσκαρ 2020. Μετά την ανακοίνωση για ένα άλμπουμ που θα έχει την καλλιτεχνική της σφραγίδα για τη νέα ταινία “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών“, έχουμε και το πρώτο κομμάτι μαζί με ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ!

Η διάσημη τραγουδίστρια μέσα από το τραγούδι τιμάει το πνεύμα της πρωτότυπης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, καθώς και το πνεύμα της Αφρικής. Η Beyonce ξέρει τι κάνει! Έχει διαβάσει για την κουλτούρα των μαύρων και των φυλών τις Αφρικής και τα έχει εντάξει με εντυπωσιακό τρόπο στη μουσική της. Από τους gospel ήχους του ρεφρέν, μέχρι τους ήχους που είναι λες και ήρθαν κατευθείαν από την Αφρική, η θεά Beyonce μας δίνει τον νέο ύμνο που θα ακούμε ξανά και ξανά.

Το βίντεο κλιπ είναι εξίσου εντυπωσιακό! Με χορευτικά που θυμίζουν αυτά που έχουμε δει και ακούσει ότι κάνουν οι οι διάφορες φυλές της Αφρικής, αλλά και πολύ χρώμα. Το χρώμα στην Αφρικανική κουλτούρα είναι πολύ σημαντικό.

Αν και το μουσικό βίντεο κλιπ δεν γυρίστηκε στην ήπειρο αυτή, αλλά στην Αμερική, σου δίνει αμέσως την εντύπωση ότι θα μπορούσε να είχε γυριστεί εκεί. Η ατμόσφαιρα, τα χρώματα και οι ήχοι υμνούν το πνεύμα της μαύρης κουλτούρας και δημιουργούν μία απίστευτη σύνθεση που σίγουρα δε θα μπορέσεις να ξεκολλήσεις από το μυαλό σου!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε κάποιο σημείο η Beyonce κάθετε μπροστά από έναν καταρράκτη. Αυτός βρίσκεται στο Havasu Creek και είναι μία περιοχή που φυλάσσεται από Ινδιάνους. Έτσι, η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια πήρε ειδική άδεια από τη φυλή Havasupai για να μπορέσει να γυρίσει κομμάτια του βίντεο κλιπ εκεί! Ενώ, το βίντεο κλιπ από όταν έκανε πρεμιέρα μέχρι τώρα έχει ήδη συγκεντρώσει 857,141 προβολές στο YouTube!

Δες το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ του “Spirit”!

Δες ακόμα: Νέο άλμπουμ της Beyonce για την ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» έρχεται τον Ιούλιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;