ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί: Παρατείνονται οι υποβολές ενστάσεων – Πότε τα οριστικά αποτελέσματα;

Από neolaia.gr Team 17 Ιουλίου 2019

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί: Δείτε την ανακοίνωση!

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΕΕΤΑΑ γνωστοποίησε σήμερα ότι θα δοθεί τελικά παράταση στην ημερομηνία υποβολής ενστάσεων, αλλά και στην ανάρτηση των οριστικών πινάκων των ωφελουμένων.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ:

Η ΕΕΤΑΑ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αιτούντων και για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της τρέχουσας Πρόσκλησης, υιοθέτησε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των ενστάσεων .

Τις πρώτες ημέρες υποβολής ενστάσεων υπήρξαν δυσκολίες και προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι αιτούντες που επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή τους παρατείνεται έως και την Παρασκευή 19/7/2019 στις 24:00 .

Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες των ωφελούμενων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ την Τρίτη 23/7/2019.

Επισημαίνουμε ότι, ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν από τους αιτούντες και μόνον ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr, μέσω της Ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.

Δείτε ακόμα: 1.157 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486