Σταμάτα ότι κάνεις! Η Kendall Jenner αποκάλυψε με πόσους παίκτες του NBA είχε σχέση!

Από neolaia.gr Team 17 Ιουλίου 2019

Η Kendall Jenner αποκάλυψε μέσω Twitter με πόσους παίκτες του NBA είχε σχέση!

Η οικογένεια Kardashian απασχολεί πολύ τον ξένο τύπο με τα κατορθώματά της, είτε επαγγελματικά είτε ερωτικά. Και πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει για τις σχέσεις της Kendall Jenner με διάφορους παίκτες του NBA. Μάλιστα, φαίνεται ότι τους έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση!

Η Κendall, λοιπόν, μέχρι πρόσφατα έβγαινε με τον Ben Simmons, αλλά οι δύο τους χώρισαν τον Μάιο. Ενώ, πλέον, φημολογείται ότι βγαίνει με τον Kyle Kuzma!

Και έτσι, το Twitter δεν μπορούσε να απουσιάζει από τις διάφορες φήμες που έχουν βγει τελευταία για το γνωστό μοντέλο και τους… συντρόφους της. Έτσι, ένας χρήστης έφτιαξε μία λίστα με τα ονόματα παικτών που ακούγεται ότι η Kendall Jenner έχει συνάψει σχέση!

Στη λίστα αυτοί εμφανίζονται οι εξής παίκτες:

  • Ben Simmons
  • Blake Griffin
  • Jordan Clarkson
  • Kyle Kuzma
  • και D’Angelo Russell

Όμως, ο χρήστης αυτός δε φανταζόταν ότι το γνωστό μοντέλο θα έκανε τον κόπο να του απαντήσει. Η Kendall, λοιπόν, απάντησε στο tweet του χρήστη αυτού, γράφοντας:

«2 από τους 5, για την ακρίβεια»

Μπορείς να φανταστείς ότι το σχετικό tweet και η απάντηση του μοντέλου έγιναν αμέσως viral! Επίσης, μάθαμε ότι δεν είναι αλήθεια όλα όσα γράφονται για τις σχέσεις που μπορεί να έχει η Kendall, αλλά μείναμε με την απορία του ποιοι είναι οι δύο από τους πέντε.

Twitter, πρέπει να το ανακαλύψεις κι αυτό!

Δες τις σχετικές αναρτήσεις και την απάντηση της Kendall!

Δες επίσης: Η Kendall Jenner κάνει ένα μοναδικό Bottle Cap Challenge από την Μύκονο που πρέπει να δεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486