Μηχανογραφικό 2019: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής του

Από neolaia.gr Team 17 Ιουλίου 2019

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα οριστικοποίησης για το Μηχανογραφικό 2019!

Σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, είναι η τελευταία μέρα της προθεσμίας για την οριστικοποίηση για το μηχανογραφικό 2019 από τους υποψηφίους και τις υποψήφιους των φετινών πανελληνίων εξετάσεων.

Σύμφωνα με επισήμανση του Υπουργείο Παιδείας, η σημερινή προθεσμία της 17ης Ιουλίου 2019 είναι και η οριστική και μετά την παρέλευσή της δε θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία.

Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων. Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Σημειώνεται, ότι μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δε θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με την προθεσμία υποβολής του μηχανογραφικού:

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ παρατείνεται ως και την Τετάρτη 17-7-2019.AdTech Ad

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 15-7-2019 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά (ώρες σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Δείτε ακόμα: Βάσεις 2019: Πού αναμένεται να κυμανθούν; (πίνακες)

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486