4 πράγματα που πρέπει να κάνεις κάθε πρωί και θα σου φτιάξουν τη μέρα!

Από neolaia.gr Team 17 Ιουλίου 2019

Αν κάνεις αυτά τα πράγματα κάθε πρωί, τότε θα δεις ότι και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλύτερη!

Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι πάντα εύκολο. Κάποιες μέρες θέλεις να έχεις πέντε λεπτά ακόμη, ή και πολύ περισσότερο. Θέλεις να μείνεις αγκαλιά με το σεντόνι σου και να μην κάνεις τίποτα!

Αλλά, αν βάλεις ένα πρόγραμμα στον ύπνο σου, όλα θα είναι λίγο καλύτερα. Θα μπορείς να λες «καλημέρα» και να το εννοείς. Να μη χρειάζεται να τρέχεις να πιεις καφέ για να μπορέσεις να ξυπνήσεις! Μάλιστα, υπάρχουν κάποια πράγματα που αν τα κάνεις τότε είναι σίγουρο πώς θα σου φτιάξουν τη μέρα!

1. Γυμναστική

Και δεν εννοώ να αρχίσεις να τρέχεις με τις ώρες και να πας στο γυμναστήριο και να σηκώσεις άπειρα βάρη. Σήκω το πρωί, αν θέλεις πήγαινε για περπάτημα ή τρέξιμο γύρω από το τετράγωνο που μένεις, ή αλλιώς απλές διατάσεις για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις τον οργανισμό σου.

2. Κάνε ντουζ

Κρύο ή ζεστό δεν έχει σημασία. Έρευνες έχουν δείξει ότι το μπάνιο είναι αναζωογονητικό και δεν έχει σημασία η θερμοκρασία του νερού. Οπότε, ότι σε βολεύει εσένα σε θερμοκρασία. Το πρωινό μπάνιο είναι κάτι που σε ξυπνάει κατευθείαν και σε ενεργοποιεί για την υπόλοιπη μέρα.

3. Πρωινή ρουτίνα

Μία καλή πρωινή ρουτίνα αποτελείται από απλά πράγματα που βάζουν τον οργανισμό σου σε λειτουργία και τον ξυπνάνε. Από το να πλύνεις το πρόσωπο σου, τα δόντια σου, να φτιάξεις πρωινό και να χαλαρώσεις για λίγη ώρα μέχρι να φύγεις από τη δουλειά, μέχρι να κάνεις διάφορες άλλες δουλειές του σπιτιού που δεν προλαβαίνεις αργότερα.

4. Διάβασε το βιβλίο σου

Μπορείς να φτιάξεις ένα καλό πρωινό και να διαβάσεις το βιβλίο σου που το έχεις παρατήσει στην άκρη. Έτσι, βάζεις σε λειτουργία και το μυαλό σου με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, έχεις αφιερώσει ήδη κάποιον χρόνο από τη μέρα σου στον εαυτό σου.

Δες επίσης: 5 πρωινές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις άμεσα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486