Βραβεία Emmy 2019: Οι σειρές που ξεχώρισαν και πρέπει να δεις!

Από Κωνσταντίνος Δεσποτάκης 17 Ιουλίου 2019

Αυτές τις σειρές που απέσπασαν υποψηφιότητες για τα Βραβεία Emmy 2019 πρέπει να τις δεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Τα Βραβεία Emmy 2019 ανακοινώθηκαν χθες το απόγευμα, ώρα Ελλάδας, και έφεραν αρκετές εκπλήξεις! Βλέπεις, η Αμερική περνάει τη φάση της χρυσής εποχής της τηλεόρασης με χιλιάδες σειρές να παίζονται κάθε χρόνο. Όπως και τα μέλη της Ακαδημίας Τηλεόρασης, έτσι και εσύ δεν μπορείς να δεις όλες τις σειρές που παίζονται!

Γι αυτό σου έχω ξεχωρίσει κάποιες από αυτές που είναι υποψήφιες και πρέπει να τις δεις (αν δεν τις έχεις δει ακόμα). Σε προειδοποιώ ότι σειρά που έκλεψαν τα φώτα της δημοσιότητας, όπως το Game of Thrones και το Chernobyl, δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα!

Πάμε να δούμε ποιες σειρές που απέσπασαν υποψηφιότητες για τα Βραβεία Emmy 2019 αξίζει να δεις;

1. The Good Place

Η κωμική σειρά του NBC έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο cult κοινό και τις καλύτερες κριτικές για κωμωδία. Μάλιστα, έχει ανακοινωθεί ότι η τέταρτη σεζόν του θα είναι και η τελευταία. Το στόρι έχει να κάνει με μία γυναίκα που έχει πεθάνει και ξυπνάει στον παράδεισο. Αλλά, φαίνεται ότι την έχουν μπερδέψει με κάποια άλλη. Η σειρά αναπτύσσει πολλά φιλοσοφικά θέματα και έχει πολλές ανατροπές. H Kristen Bell είναι απίθανη στον πρωταγωνιστικό ρόλο και η σειρά θα σε κάνει να σκεφτείς και να κλάψεις από τα γέλια. Άξια πήρε τις υποψηφιότητες για τα Βραβεία Emmy 2019, αν και λίγο αργά!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486