Florence and the Machine: Ανακοινώθηκε και τρίτη συναυλία στην Αθήνα!
Έχεις ακόμη μία ευκαιρία να δεις τους Florence and the Machine ζωντανά στην Αθήνα!

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν πρόλαβαν να κλείσουν εισιτήριο για μία από τις δύο συναυλίες του αγγλικού συγκροτήματος Florence and the Machine. Όμως, ετοιμάσου, γιατί έχεις μία ακόμη ευκαιρία για να δεις την ιέρεια της μουσικής live στην Αθήνα!

Κι όμως, μετά τον χρόνο ρεκόρ στον οποίο εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις δύο συναυλίες του γνωστού συγκροτήματος στο Ηρώδειο (μέσα σε 60 λεπτά!), η Florence ανακοίνωσε από την επίσημη σελίδα της στο Facebook μία ακόμη συναυλία. Αυτή τη φορά, όμως, δε θα είναι στο Ηρώδειο!

Το γνωστό συγκρότημα, μετά τη μεγάλη ζήτηση που είχαν οι πρώτες δύο συναυλίες, αποφάσισε να μεταφέρει την συναυλία σε ένα μεγαλύτερο στάδιο, σε αυτό του Ολυμπιακού Κέντρου Γαλατσίου! Οπότε και τα διαθέσιμα εισιτήρια θα είναι περισσότερα!

Η προπώληση ξεκινάει την Δευτέρα, 22 Ιουλίου στις 11:00 και η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019!

Δες τη σχετική ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα των Florence and the Machine στο Facebook!

Οι Florence and the Machine που δημιουργήθηκαν στο Λονδίνο το 2007 από την Florence Welch καταφτάνουν στην Αθήνα μια δεκαετία μετά την εμφάνισή της στο Synch του 2009. Πρόκειται για μια μπάντα που χαίρει μεγάλης αγάπης από το διεθνές μουσικό κοινό και είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της indie rock και soul μουσικής σκηνής, με συμμετοχή επίσης στα soundtrack πολλών ταινιών και σειρών, συμπεριλαμβανομένου και του Game of Thrones.

Ελπίζω αυτή τη φορά να προλάβουμε!!!

Δες ακόμα: Florence and the Machine: SOLD OUT και η δεύτερη συναυλία στην Αθήνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;