Game of Thrones: Ποια ηθοποιός της σειράς αυτοπροτάθηκε για βραβείο Emmy;
Το HBO δεν τη συμπεριέλαβε στις υποψηφιότητες για βραβείο Emmy και... αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της!

Όταν το HBO δεν την ανακοίνωσε ως μια από τις προτεινόμενες ηθοποιούς για βραβείο Emmy μετά την εμφάνισή της στην πασίγνωστη σειρά του Game of Thrones, η Gwendoline Christie, κατά κόσμον Brienne (Μπριέν) της σειράς, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, προτείνοντας τον εαυτό της το πελυπόθητο τηλεοπτικό βραβείο.

Η ηθοποιός έθεσε τον εαυτόν της κατά πως φαίνεται ως υποψήφια για βραβείο, ενώ δεν ήταν η μόνη, αφού το ίδιο έκανε και ο ηθοποιός Alfie Allen, ο οποίος υποδήθηκε στη σειρά τον Theon Greyjoy.

Στα βραβεία Emmy, το να αυτοπροτείνει κάποιος τον εαυτό του για υποψηφιότητα είναι θεμιτό, από τη στιγμή που έχει πετύχει κάτι τηλεοπτικά, πράγμα που δικαιολογεί την πρόσφατη κίνηση της Gwendoline Christie, η οποία ως “Μπριέν” αποτέλεσε έναν από τους δυναμικότερους γυναικείους χαρακτήρες της σειράς και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Για την επική δραματική σειρά του ΗΒΟ, το τηλεοπτικό δίκτυο αποφάσισε, ωστόσο, να θέσει υποψήφιες για το βραβείο τις: Lena Headey (Cersei Lannister), Maisie Williams (Arya Stark) και Sophie Turner (Sansa Stark), μη συμπεριλαμβάνοντας την Christie, η οποία και αποφάσισε τελικά να προτείνει η ίδια τον εαυτό της για βραβείο και why not, καλά έκανε!

Η αντίδραση της Gwendoline Christie, παρόλα αυτά, ήταν φοβερή, αφού φάνηκε να εκπλήσσεται από το γεγονός, αναφέροντας στο σχετικό post τα εξής:

«Δεν το πιστεύω. Σύμπαν σε ευχαριστώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I CANT BELIEVE IT!!!!!!????!?!!?!!!!!!!!! THANK YOU UNIVERSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #EmmyAwards #CANITTRULYBEREAL?????????? ??????????????????♥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwendoline Christie (@gwendolineuniverse) στις

Να θυμίσουμε ότι το Game of Thrones έχει συνολικά 32 υποψηφιότητες στα Emmy για τον 8ο και τελευταίο του κύκλο, σημειώνοντας πρωτοφανές ρεκόρ.

Δες ακόμα: Βραβεία Emmy 2019: Οι σειρές που ξεχώρισαν και πρέπει να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;