Η επιστροφή του Gossip Girl είναι γεγονός!
Ετοιμάσου για νέα επεισόδια του Gossip Girl!

Το Gossip Girl ήταν μία από τις σειρές που όταν είχε προβληθεί για πρώτη φορά είχε δημιουργήσει ένα φανατικό κλαμπ θαυμαστών, αλλά είχε ωθήσει και το περιοδικό “New York Magazine” να το ονομάσει το Καλύτερο Σόου που Έχει Βγει Ποτέ! Και δε θα διαφωνήσω! Τώρα, όμως, έχουμε πολύ καλά νέα για την αγαπημένη σειρά!

Για δύο και κάτι κύκλους του Gossip Girl ήταν η απόλυτη εφηβική σαπουνόπερα. Όμορφοι πρωταγωνιστές συμμετείχαν σε σκάνδαλα, μυστικά και άλλα πράγματα που σε έκανε να κολλάς. Μετά το έχασε κάπως, αλλά εσύ το είδες μέχρι το τέλος. Τώρα, η φημισμένη σειρά επιστρέφει!

Εγώ, πάντως, δεν μπορώ να περιμένω!

H WarnerMedia ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα spin off για την τηλεοπτική σειρά στην νέα υπηρεσία streaming HBO Max. Ακόμα δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά για την επιστροφή της πολύ επιτυχημένης σειράς!

Δηλαδή, δεν ξέρουμε αν θα δούμε πάλι τους αγαπημένους μας Blair, Serena και Chuck! Αυτό που έχουν πει οι δημιουργεί της νέας σειράς (που είχαν συμμετάσχει και στην τηλεοπτική μεταφορά της πρώτης σειράς) είναι ότι θα είναι μία φυσική συνέχεια του πρώτου κύκλου επεισοδίων.

Η γνωστή ιστοσελίδα που βγάζει στη φόρα τα μυστικά των πλουσιόπαιδων του Upper East Side έχει κλείσει και στη γειτονιά αυτή έχει έρθει μία καινούρια γενιά νέων, όμορφων και πλούσιων παιδιών. Τα νέα επεισόδια θα επικεντρωθούν στα social media και στο πώς αυτά έχουν αλλάξει τη ζωή μας. Πάντα, όμως, με τα σκάνδαλα, το σεξ και τις ανατροπές να αφθονούν!

Εμείς ελπίζουμε ότι θα δούμε, σαν γονείς, πλέον, τους αγαπημένους μας χαρακτήρες από τον πρώτο κύκλο επεισοδίων της σειράς. Βέβαια, κάποιοι έχουν προχωρήσει στην καριέρα τους και δεν ξέρω κατά πόσο θα θελήσουν να επιστρέψουν!

Αν σου λένε κάτι τα ονόματα Blake Lively, Leighton Meester και Penn Badgley, τότε καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Δες ακόμα: 5 σειρές που έχασαν την μαγεία τους μετά τον πρώτο κύκλο αλλά… συνέχισαν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;