Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει σεφ και... λέω να κάνω την αίτησή μου!
Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει να βρει καινούριο σεφ και είμαι σίγουρος πώς μόλις διαβάσεις πόσα θα παίρνει θα θέλεις να πας κι εσύ!

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αρχίσει την αναζήτησή της για να βρει καινούριο σεφ για το παλάτι. Μία θέση που πολλοί σεφ θα ζήλευαν!

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την αγγελία που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού λήγει στις 28 Ιουλίου. Οπότε, έχεις ακόμη λίγες μέρες για να κάνεις την αίτησή σου!

Σύμφωνα με την αναγγελία οι ετήσιες απολαβές του σεφ που θα προσληφθεί ανέρχονται σε περίπου 25.000 ευρώ (22.000 βρετανικές λίρες). Ο σεφ θα διαμένει στο παλάτι του Buckingham και θα εργάζεται πέντε μέρες την εβδομάδα! Τις άλλες, δε θα τρώνε;

Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι που μπορεί να σε κάνει να θέλεις να δηλώσεις συμμετοχή είναι ότι ο σεφ αυτός, θα ταξιδεύει και σε άλλες περιοχές στις οποίες έχει οικήματα η βασιλική οικογένεια, θα απολαμβάνει άδεια 33 ημερών ενώ προβλέπεται και συνταξιοδοτικές εισφορές του εργοδότη! Θα τα έχεις όλα!

Το βασικό στοιχείο που αναζητά η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένας σεφ που θα μπορεί να παρουσιάσει πιάτα σε ένα υψηλότερο γαστρονομικό επίπεδο. Στην περιγραφή της θέσης εργασίας και των απαιτήσεων αναφέρεται η προετοιμασία διαφορετικών μενού για μια ευρεία γκάμα εκδηλώσεων και ότι ο σεφ θα εργάζεται σε όλα τα τμήματα της κουζίνας.

Είναι δελεαστική η πρόταση! Δέχομαι!

Δες ακόμα: Η Queen Ελισάβετ στέλνει ραβασάκια στην Kate Middleton για τη φούστα της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;