Μάτι: Επιστολή κατοίκων στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Οι κάτοικοι της πληγείσας περιοχής στέλνουν επιστολή στον νέο πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσσοτάκη

Την ερχόμενη Τρίτη στις 23 Ιουλίου, συμπληρώνεται μόλις ένας από την φωτιά στο Μάτι, στην οποία 102 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Τώρα, οι κάτοικοι της πληγείσας περιοχής έστειλαν επιστολή στον νέο πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για να του ζητήσουν να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος στην περιοχή.

Οι ντόπιοι ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, έτσι ώστε να τον ενημερώσουν λεπτομερώς για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, έναν χρόνο μετά την τραγική καταστροφή.

Τι αναγράφεται στην επιστολή των κατοίκων:

“Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, η ΣΕΚΜΑ (Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων – Μάτι Αττικής) σας εύχεται συγχαρητήρια και καλή επιτυχία, εν όψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

Η πληγείσα από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 περιοχή της Ανατολικής Αττικής ένα χρόνο μετά αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, τα οποία δεν είναι η στιγμή να απαριθμήσουμε, θα επιθυμούσαμε όμως να σας τα γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν, καθώς θα χρειαστούμε τη συμπαράστασή σας, την προσωπική αλλά και του συνόλου της κυβέρνησης για την υπέρβαση των εμποδίων και την ταχεία επαναφορά της ζωής σε μια κανονικότητα και να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος».

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και αποτελεσματικότητα στο δύσκολο έργο σας και αναμένουμε συνάντηση για την πλήρη ενημέρωσή σας όσον αφορά στο τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι υπολείπεται, καθώς και προτάσεις για αποδοτικότερη συνεργασία». Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα ετήσια μνημόσυνα για τα θύματα της περσινής τραγωδίας.”

Δες ακόμα: «Ένα χρόνο μετά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;