4 tips για να γυμναστείς σωστά μέσα στο καλοκαίρι!
Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη γυμναστική σου το καλοκαίρι και να προστατευτείς από τη ζέστη!

Το καλοκαίρι ήρθε και η γυμναστική είναι κάτι που μέσα στη ζέστη και στον καύσωνα δεν είναι κάτι που σε εμπνέει πολύ. Και είναι απόλυτο λογικό!

Αλλά, θα πρέπει να μην αφήσεις τη γυμναστική πίσω και για τρεις μήνες να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Όπως, λέγανε και οι αρχαίοι πρόγονοι μας “νους υγιής εν σώματι υγιεί”!

Γι αυτό σου έχω κάποιες συμβουλές για να μπορέσεις να γυμναστικής και μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού!

1. Κολύμπι

Αν δεν αντέχεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο και να ιδρώνεις με το air condition να σε χτυπάει στην πλάτη, τότε η γυμναστική στη θάλασσα και ιδιαίτερα το κολύμπι θα σε βοηθήσει να γυμναστείς σε όλο σου το κορμί! Η αλήθεια είναι ότι όλοι λίγο πολύ κολυμπάμε, αλλά το σωστό κολύμπι θα σε βοηθήσει να γυμναστείς σωστά, χωρίς να χρειάζεται να πας στο γυμναστήριο!

2. Μείνε ενυδατωμένος

Το κύριο πράγμα που έχεις να κάνεις αν θέλεις να γυμναστείς μέσα στο καλοκαίρι είναι να ενυδατώνεις τον εαυτό σου. Πάρε μαζί σου ένα παγούρι με νερό και πρέπει να έχεις ακόμη ένα με δύο μπουκάλια νερό στην τσάντα σου, ώστε όταν σου τελειώσει το νερό του παγουριού να το γεμίσεις και πάλι!

3. Βάλε αντηλιακό

Ένα από τα κύρια πράγματα που ξεχνάς όταν αθλήσε το καλοκαίρι είναι να φοράς αντηλιακό. Θα προστατέψει το δέρμα σου από τις ακτίνες του ήλιου και είναι και ένα εμπόδιο για να αφυδατώνεσαι γρήγορα. Και ειδικά με τη ζέστη αυτή, το δέρμα σου χρειάζεται κι αυτό ενυδάτωση!

4. Κάνε γυμναστική τη σωστή ώρα της ημέρας

Ξέρεις πότε η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή μέσα στη μέρα και, επίσης, ξέρεις πότε αρχίζει και πέφτει. Γι αυτό διάλεξε τη σωστή ώρα της μέρας για να γυμναστείς. Αυτή θα είναι είτε νωρίς το πρωί, είτε αργά το απόγευμα, προς το βράδυ!

Δες επίσης: 4 απλοί τρόποι για να κάνεις γυμναστική χωρίς να γραφτείς γυμναστήριο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;