Η Ελεωνόρα Μελέτη απαντά για το εξώδικο που έστειλε η Έλενα Χριστοπούλου στον Alpha

Από neolaia.gr Team 22 Ιουλίου 2019

Η απάντηση της παρουσιάστριας Ελεωνόρας Μελέτη για το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha μετά τη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»

Πριν καιρό, ο γνωστός κομμωτής και πρώην σύντροφος της Έλενας Χριστοπούλου, Πάνος Καλλίτσης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά το μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου.

Στα πλαίσια της συνέντευξής του στην Ελεωνόρα Μελέτη, ο Πάνος Καλλίτσης, μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό της επίθεσης που είχε πριν 3 χρόνια δεχτεί και το πώς αυτό συντέλεσε στο διαζύγιό του με την Έλενα Χριστοπούλου.

Η εξομολόγησή του, ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία ενοχλημένη από τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», αποφάσισε να στείλει εξώδικο στον Alpha, διαψεύδοντας παράλληλα τις αναφορές του πρώην συζύγου της σχετικά με τον χωρισμό τους.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεωνόρα Μελέτη, απάντησε, από την πλευρά της, για πρώτη φορά σχετικά με το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου, μιλώντας στο περιοδικό Gala:

Η ίδια δήλωσε για το περιστατικό τα εξής:

«Όχι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό.»

Δείτε ακόμα: Πάνος Καλλίτσης: «Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου»

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486