Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 28 Ιουλίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Ζυγός

Η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιό σας και σας αφορά περισσότερο η κίνησή της. Είστε δημοφιλείς και θα ήταν καλό να βρίσκεστε διαρκώς με άλλους ανθρώπους. Θα καλλιεργήσετε γνωριμίες, θα είστε όλο και περισσότερο αρεστοί και σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικές και ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, το πρόβλημα με σας είναι πως θα έχετε πολλά σχέδια και ίσως δεσμευτείτε υπερβολικά, από ενθουσιασμό. Θα ήταν σωστό να απολαύσετε την εποχή αυτή τα δώρα που προσφέρονται, αλλά για να γίνετε αποτελεσματικοί, θα πρέπει να επιμείνετε και να θέσετε προτεραιότητες. Οι επιθυμίες σας αξιολογούνται και αξιοποιούνται σταδιακά. Φίλοι θα σας στηρίξουν, καθώς θαυμάζουν το έργο σας. Οι προσδοκίες σας είναι αυτές που σας δίνουν πολλά ερεθίσματα, αλλά και μαγνητίζουν ιδέες και ανθρώπους να έρθουν κοντά σας. Σκεφθείτε με πείσμα, οραματιστείτε σταθερά κάτι και σίγουρα θα το κερδίσετε!

Σκορπιός

Οι μέρες αυτές γίνονται ακόμη περισσότερο έντονες για σας, αφού ήδη βρίσκεστε σε συγκινησιακή φόρτιση και τα ερεθίσματα είναι αρκετά. Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε μία προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσετε ένα σταθερό οραματισμό και να βρείτε μία απτή και ουσιαστική προοπτική για σας. Καθώς οι σχέσεις έχουν εκπλήξεις και εντυπωσιάζετε στον κοινωνικό σας κύκλο, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και σας αναστατώνουν. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν θαυμαστές που σας αντιμετωπίζουν αρκετά ερωτικά. Αν είστε μόνοι, αυτή η περίοδος σας προσφέρει ευκαιρίες για χαρά και ικανοποίηση. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα ταίρι, αρκεί να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αν είστε όμως δεσμευμένοι, οι επιλογές αυτή την εποχή θα δημιουργήσουν προβλήματα στην σταθερή σας σχέση. Θα σας προτείναμε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, αφού δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι σας ταιριάζει. Αναζητήστε αυτό που θέλετε και θα μπορείτε σταδιακά να κινηθείτε με καλύτερες προοπτικές.

Τοξότης

Σε μία θετική και δημιουργική περίοδο με την Αφροδίτη να κινείται υπέρ σας, είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις και να πάρετε αποφάσεις για όμορφες ιδέες και ενδιαφέροντα. Αλλά επειδή είστε πληθωρικοί και ευμετάβλητοι, η Αφροδίτη προσφέρει το ερέθισμα, προκειμένου να αγαπήσετε τον στόχο σας και να τον καλλιεργήσετε. Αρκετά σταθερές οι προδιαθέσεις για το ύφος και τον χαρακτήρα σας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να κινηθείτε πιο αποφασιστικά. Οι συγκινήσεις σας κατακλύζουν και δεν μπορείτε να περιοριστείτε στα όσα είχατε κερδίσει ως σήμερα. Καθώς κάθε τι το ξένο και το διαφορετικό είναι στην επιφάνεια για να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας, μην περιμένετε να έρθουν όλα τα «δώρα» προς εσάς. Πρέπει να κάνετε διαφορετικές επιλογές ή να σκεφθείτε πως χρειάζεστε μία διαφορετική προσέγγιση. Μπορείτε να λάμψετε και να κερδίσετε. Πρέπει να κατανοήσετε όμως πως η επιμονή και η προσπάθεια αφορά κυρίως την ανάγκη να αγγίξετε ένα σημαντικό στόχο και μπορείτε πραγματικά να το κάνετε.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
7'
4 - 2
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;