Μπέλα Θορν:
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μπέλα Θορν μιλά ανοιχτά για την εξερεύνηση της σεξουαλικότητάς της

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στην αμερικανική τηλεόραση, η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, Μπέλα Θορν, αυτοπροσδιορίστηκε ως πανσέξουαλ, μιλώντας ανοιχτά για την εξέλιξη της σεξουαλικότητάς της από όταν ήταν παιδί.

Η 21χρονη Μπέλα Θορν, η οποία παλαιότερα είχε αποκαλύψει ότι είναι bisexual, πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως πανσεξουαλική, στα πλαίσια της εκπομπής “Good Morning America”, δίνοντας παράλληλα τις απαραίτητες διευκρινήσεις:

«Στην πραγματικότητα είμαι πανσεξουαλική, κι αυτό είναι κάτι που δεν γνώριζα»[…] «σου αρέσει αυτό που σου αρέσει». «Δεν έχει σημασία τι είναι. Κορίτσι, αγόρι, εκείνος, εκείνη, αυτό, εκείνο. Στην ουσία σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα ον».

Στη συνέντευξή της, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Instagram, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι: “Το Instagram αποτελεί τη χειρότερη μάσκα του εαυτού μας”.

Στο νέο της βιβλίο, με τίτλο «Life of a Wannabe Mogul: Mental disarray», η Μπέλα Θορν περιγράφει τη μάχη της με τη δυσλεξία, τον εκφοβισμό που δεχόταν για χρόνια λόγω αυτής της δυσκολίας, αλλά και τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στο περιβάλλον του σπιτιού της, παλεύοντας παράλληλα να ανακαλύψει και να αποδεχτεί τον εαυτό της.

Δες ακόμα: Μπέλα Θορν: Δημοσίευσε γυμνές της φωτογραφίες ως απάντηση στον εκβιασμό του χάκερ της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1