Florence and the Machine: Sold out και η τρίτη συναυλία στην Αθήνα!
Απίστευτο! Και η τρίτη συναυλία των Florence and the Machine στην Αθήνα είναι sold out!

Το πρωί της Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, ξεκίνησε η προπώληση για την τρίτη συναυλία του γνωστού αγγλικού συγκροτήματος Florence and the Machine. Και έγινε και αυτή ανάρπαστη!

Οι δύο πρώτες συναυλίες που ανακοινώθηκαν στο Ηρώδειο έσπασαν κάθε ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα και οι συναυλίες έγιναν sold out μέσα σε μία ώρα. Αυτό οδήγησε το γνωστό συγκρότημα να ανακοινώσει και τρίτη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου.

Και αυτή η προπώληση έγινε από τη viva και είχε πολύ μεγάλη ζήτηση. Τα εισιτήρια ξεπουλήθηκαν και για αυτή τη συναυλία μέσα σε λίγες ώρες και φαίνεται πώς το ελληνικό κοινό περίμενε πώς και πώς να δει το γνωστό συγκρότημα ζωντανά!

Τα εισιτήρια για αυτή, την τρίτη συναυλία κόστιζαν 53 και 48 ευρώ και ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο θα δίνεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα!

Αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία των Florence & The Machine βοηθά ουσιαστικά και δίνει πνοή στην οργάνωση να συνεχίσει το καθημερινό σημαντικό έργο της.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Doctors Without Borders) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική και ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν τραυματιστεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές, κυρίως σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, που έχουν έλλειψη ειδών πρώτης ανάγκης. Η οργάνωση είναι γνωστή στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου από τη Γαλλική ονομασία της ή απλά MSF.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Ως εκ τούτου, η παραγωγός εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

Αν είσαι από τους τυχερούς θα απολαύσεις το γνωστό συγκρότημα σε μία από τις τρεις συναυλίες που θα δώσουν στην Αθήνα. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουμε για την επόμενη φορά που θα έρθουν Ελλάδα!

Δες ακόμα: Florence & The Machine: 3η και τελευταία συναυλία στις 21 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;