Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2019: Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις – Δείτε αναλυτικά!

Από neolaia.gr Team 23 Ιουλίου 2019

Με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας ανοίγουν και πάλι οι αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2019!

Μία νέα ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2019! Οπότε, όσοι δεν είχαν προλάβει να κάνουν την πρώτη περίοδο που ήταν ανοιχτή η πλατφόρμα, ή τους είχε απορριφθεί η αίτηση την πρώτη φορά, μπορούν να προσπαθήσουν και πάλι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας ανοίγει ξανά για το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 έως και την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος των 1.000 ευρώ, ακαδημαϊκού έτους 2018 – 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://stegastiko.minedu.gov.gr/.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Οι προϋποθέσεις για την υποβολή της αίτησης είναι ο φοιτητής για τον οποίο χορηγείται το επίδομα:

  • Να είναι Έλληνας υπήκοος ή υπήκοος άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Να είναι κάτοχος ακαδημαϊκής ταυτότητας σε ισχύ και
  • Να είναι κάτοχος Α.Φ.Μ.

Για την πρόσβαση στην εφαρμογή του στεγαστικού επιδόματος απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXIS της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων.

Δες επίσης: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2019: Από σήμερα οι αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486