Natalie Portman: Ετοιμάζεται να γίνει η Lady Thor στη νέα ταινία του MCU!
Η Natalie Portman θα είναι αυτή που θα κρατάει το Mjolnir στη νέα ταινία Thor: Love and Thunder και έχουμε ενθουσιαστεί!

Το San Diego Comic- Con είναι η γιορτή των geeks και, πλέον, με την υπεροχή που έχουν οι ταινίες με τους υπερήρωες στο σινεμά και τα διάφορα πάνελ με ανακοινώσεις και τα νέα τρέιλερ, έχει γίνει το απόλυτο event της χρονιάς. Και φέτος, το πάνελ του MCU μας ξάφνιασε και μας έκανε να ανυπομονούμε για τη συνέχεια αυτού του σύμπαντος μετά το Avengers: Endgame! Όμως, η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η Natalie Portman!

Η γνωστή ηθοποιός είχε παίξει στις δύο πρώτες ταινίες του Thor (Thor και Thor: Dark World) και είχε υποδυθεί την Jane Foster. Την γήινη που ερωτεύεται ο θεός του κεραυνού! Όμως, η σχέση της με τη Marvel δεν ήταν πολύ καλή μετά τη δεύτερη ταινία, όπου πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα απολύθηκε η Patty Jenkins και τη θέση της πήρε ο Alan Taylor.

Μάλιστα, στο Avengers: Endgame λέγεται ότι χρησιμοποίησαν σκηνές της Portman από τη δεύτερη ταινία, καθώς δεν μπορούσαν να την πείσουν να επιστρέψει. Μάλλον, όμως, οι φήμες ήταν αυτό! Απλά φήμες!

Κι αυτό γιατί με την ανακοίνωση της τέταρτης ταινίας του Thor, που θα έχει έναν περίεργο τίτλο (Thor: Love and Thunder), η Natalie Portman θα είναι ο νέος Thor. Ή όπως λέγεται στα κόμικς η Lady Thor!

Κι αυτό μας έχει συναρπάσει (πέρα από τις υπόλοιπες ανακοινώσεις του Kevin Feige!)!

Στα κόμικ, βλέπεις, μετά από ένα απίστευτο κόμικ που ονομαζόταν Original Sin, ο Thor δεν είναι πλέον να κρατάει το διάσημο Mjolnir και, τελικά, κάτοχος του σφυριού, που δίνει σε όποιον είναι άξιος να το κρατάει τις δυνάμεις του  Thor, γίνεται η Jane Foster! Όμως, ως άνθρωπος η Jane έχει καρκίνο, οπότε ο χρόνος που κρατάει το σφυρί είναι περιορισμένος!

Φαίνεται ότι η νέα ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει για ακόμη μία φορά ο Taika Waititi, θα είναι εμπνευσμένο από αυτό το κόμικ. Ο Taika Waititi έκανε τον Thor έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες της Marvel με το Thor: Ragnarok, οπότε, του έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη!

Εκτός από αυτό, η Natalie Portman είναι μία οσκαρική ηθοποιός, που σε αυτόν τον ρόλο μπορεί να κάνει πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να περιμένω να δω την ταινία. Ή, έστω, ένα τρέιλερ!

Δες την ανακοίνωση στο San Diego Comic-Con!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ THOR: LOVE AND THUNDER with Chris Hemsworth, Tessa Thompson, and Natalie Portman. Taika Waititi returns as director. In theaters November 5, 2021.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marvel Entertainment (@marvel) στις

Δες ακόμα: Αυτή είναι η ταινία που εκθρόνισε το Avatar και έγινε ο νέος βασιλιάς του παγκόσμιου box office!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;