7 σημάδια που σου αποδεικνύουν ότι πρέπει να χωρίσεις άμεσα!
Αυτά τα σημάδια θα σου δείξουν ότι πρέπει να φύγεις από μία σχέση!

Οι σχέσεις είναι ένα πολύ περίεργο πράγμα. Κάποιες κάνουν τον κύκλο τους και φτάνουν στο τέλος τους, ενώ άλλες καταφέρνουν να επιβιώσουν στον χρόνο. Ποια είναι, όμως, τα σημάδια που σου δείχνουν ότι πρέπει να αποχωρήσεις άμεσα από τη σχέση σου!

Είναι κάποια μικρά σημάδια που σου αποδεικνύουν πρέπει να φύγεις μακριά από τον σύντροφό σου και ότι η σχέση αυτή σου κάνει περισσότερο κακό, από ότι καλό! Γι αυτό, δες παρακάτω ποια είναι τα σημάδια αυτά!

1. Μισείς τον εαυτό σου

Καταλαβαίνεις ότι η σχέση αυτή δεν είναι για σένα και σου κάνει κακό. Αλλά, προσπαθείς να το κρύψεις δείχνοντας ότι προσπαθείς γι αυτή και για να γίνει καλύτερη. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι μισείς τον εαυτό σου για την προσπάθειά σου αυτή. Ξέρεις ότι πρέπει να φύγεις, αλλά δεν το κάνεις ποτέ!

2. Στο λένε οι φίλοι σου και η οικογένειά σου

Πάντα οι τριγύρω μας έχουν μία καλύτερη εικόνα για τη σχέση μας. Πολλές φορές, μάλιστα, πράγματα που εμείς δεν τα βλέπουμε και δεν τα καταλαβαίνουμε. Οπότε, άκουσέ τους!

3. Είσαι η μόνη που προσπαθείς να τη φτιάξεις

Βλέπει ότι δεν υπάρχει καμία προσπάθεια από τον άλλο για να κάνει καλύτερη τη σχέση σας. Και αυτό σε στεναχωρεί, αλλά από το να σε πεισμώνει πρέπει να σε κάνει να καταλάβεις ότι είναι καλύτερο να φύγεις μακριά!

4. Θυμάσαι μόνο τα καλά

Θυμάσαι μόνο τα όμορφα και τα καλά.Τις γνωστές ευτυχισμένες στιγμές. Δεν βλέπεις, όμως, πραγματικά όλα τα αρνητικά που συμβαίνουν τριγύρω σου!

5. Φοβάσαι να μείνεις μόνη σου

Συμβιβάζεσαι με τον άνθρωπο αυτό γιατί απλά φοβάσαι να μείνεις μόνη σου για κάποιο χρονικό διάστημα. Πιστεύεις ότι δε θα τα καταφέρεις μόνη σου και χωρίς τη στήριξη μίας σχέσης!

6. Θα προτιμούσες να κάνεις οτιδήποτε άλλο από το να είσαι μαζί του

Αυτό είναι ένα από τα πιο βασικά σημάδια που σου αποδεικνύουν ότι ήρθε η ώρα να φύγεις από τη σχέση σου. Πρέπει να θέλεις να περνάς χρόνο με τον άλλο και να κάνετε πράγματα μαζί κι όχι να μη θέλεις ούτε να τον βλέπεις για δέκα λεπτά!

7. Τον υποπτεύεσαι

Είναι ένα σημάδι ότι δεν του έχεις εμπιστοσύνη! Και μία σχέση πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη ανάμεσα στους δύο!

Δες ακόμα: Πόσο τυχεροί είναι οι άνθρωποι που γνώρισαν παππουδογιαγιάδες;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;