The Voice: Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ - Θα δούμε αλλαγές στους κριτές;
Η νέα σεζόν του The Voice έρχεται στον ΣΚΑΙ, θα δούμε, όμως, αλλαγές;

Το The Voice είναι μία από τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης που μας αρέσει να βλέπουμε. Κάτι το κόνσεπτ, κάτι η απίστευτη και με πολύ χιούμορ χημεία των κριτών, αλλά και ο Γιώργος Καπουτζίδης στην παρουσίαση, μας κάνουν να περνάμε πολύ ωραίες ώρες μπροστά από την τηλεόραση. Και, έτσι, το γνωστό και επιτυχημένο talent show! Θα έχει, όμως, αλλαγές;

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες, το κανάλι ΣΚΑΙ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τη νέα σεζόν και, έτσι το δημοφιλές σόου The Voice θα προβληθεί και την επόμενη χρονιά από την ίδια συχνότητα. Και αυτό έγινε επίσημο από την προβολή του τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχής έχει βγει στον τηλεοπτικό αέρα!

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο, αν οι κριτές θα είναι οι ίδιοι καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για εκπλήξεις και για αλλαγές που ετοιμάζει ο σταθμός και ο Ατζούλ Ιλιτζαλί. Μένει να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις!

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες σεζόν του γνωστού talent show, παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ στις καρέκλες των coaches βρέθηκαν οι Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης.

Δες ακόμα: The Voice: Όσα δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου για την επιστροφή του σόου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;