Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν στο ΕΚΠΑ
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μέσα από προκήρυξη που δημοσιεύτηκε. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση, αφού πρώτα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, ακολουθώντας τις οδηγίες της προκήρυξης.

Ειδικότερα:

23 θέσεις εργασίας – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Ανακοινώνεται η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη συμβάσεως εργασίας ορισμένου χρόνου με είκοσι τρία (23) άτομα, τα οποία θα απασχοληθούν στο έργο με Κ.Ε. 1695 και τίτλο «Διαχείριση νοσηλίων Οδοντιατρικής», στο πλαίσιο κάλυψης των αναγκών του ως άνω έργου.

Η σύμβαση εργασίας που θα συναφθεί θα έχει διάρκεια δώδεκα (12) μήνες και αυτή δύναται να ανανεωθεί ή παραταθεί για άλλους δώδεκα (12), μετά από απόφαση του αρμοδίου οργάνου του ΕΛΚΕ και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, μέχρι την συμπλήρωση είκοσι τεσσάρων(24) μηνών συνολικά από την υπογραφή της αρχικής σύμβασης.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να λάβουν υπόψη τα προσόντα που απαιτούνται για την κάθε ειδικότητα που ζητείται όπως περιγράφονται παρακάτω, και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας το υπόδειγμα της Πρότασης (βλ. Παράρτημα Ι), το οποίο συνοδεύει την παρούσα πρόσκληση και ακολούθως να το καταθέσουν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της πρότασης ορίζεται η 26η Ιουλίου 2019.

Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι προτάσεις, οι οποίες έχουν παραληφθεί και λάβει αριθμό πρωτοκόλλου, έως την άνω ορισθείσα καταληκτική ημερομηνία. Ο Ε.Λ.Κ.Ε. του Ε.Κ.Π.Α. ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο παράδοσης των προτάσεων που υποβάλλονται μέσω ταχυδρομείου.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

Δείτε ακόμα: Έρχονται αλλαγές στον τρόπο καταβολής ΚΕΑ – Επίδομα παιδιού – Προνοιακά επιδόματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;