Οι ανανεωτές της σύγχρονης Dance μουσικής παγκοσμίως VINI VICI αυτή την Παρασκευή στο Bolivar
Το super hot και viral ξεσηκωτικό δίδυμο των Vini Vici έρχεται για να μας προσφέρει απλόχερα τους γοητευτικούς του ήχους που το έχουν τοποθετήσει πολύ πιο πέρα από το παγκόσμιο ψυχεδελικό φάσμα!

H F.S.I. Events παρουσιάζει

ALTEZA NIGHT

VINI VICI

Reality Test

Παρασκευή 2 Αυγούστου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00

Προπώληση: 15€ | Ταμείο: 15€

Αυτήν την Παρασκευή (2 Αυγούστου) στην Αθήνα, καταφτάνει το πιο επίκαιρο, χορευτικό και ήδη χαρακτηρισμένο ως το highlight act της φετινής dance φεστιβαλικής σεζόν στον πλανήτη, σχήμα των “VINI VICI”. Μαζί τους η σημαντικότερη γυναίκα παραγωγός της Psy Trance μουσικής «Reality Test» καλεσμένοι της FSI Events, στο Bolivar Beach Bar. Ετοιμαστείτε για ένα ανεπανάληπτο show και μια μοναδική εμφάνιση που θα σας καθηλώσει!

Το super hot και viral ξεσηκωτικό δίδυμο των Vini Vici έρχεται για να μας προσφέρει απλόχερα τους κατακλυσμικούς, αυθεντικούς και γοητευτικούς του ήχους που το έχουν τοποθετήσει πολύ πιο πέρα από το παγκόσμιο ψυχεδελικό φάσμα. Χωρίς καμιά αμφιβολία το πρωτοποριακό αυτό δίδυμο με τη μοναδικότητα του ήχου του κατάφερε να οδηγήσει την psy σκηνή σε μια καινούρια εποχή. Η θεμελιώδης επιτυχία τους είναι πως κατόρθωσαν να συνενώσουν κάτω από τον ήχο τους fans από διαφορετικές έως κι αντίθετες μουσικές κατευθύνσεις. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως δέχονται διαρκώς προτάσεις για συνεργασίες πάνω σε κομμάτια από καλλιτέχνες που προέρχονται από διαφορετικά είδη όπως EDM, Trap, Trance αλλά κι από τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Armin Van Buuren, Steve Aoki, Alok, W&W, Trumbet κ.α.

Πρώτοι σε πωλήσεις και ταυτόχρονα κάτοχοι του ρεκόρ πωλήσεων σε όλα τα είδη της χορευτικής σκηνής έχουν εξελιχθεί σε βασικούς headliner από τα πιο underground έως τα πιο κοσμικά μουσικο – χορευτικά γεγονότα του πλανήτη αλλά και στην τελική επιλογή για τα “opening ceremonies” στα μεγαλύτερα μουσικά Festival εκτοπίζοντας μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Ξεκάθαρα αποτελούν το πιο unique σχήμα που έχει αναδειχθεί ποτέ ανάμεσα σε μουσικές κατηγορίες Trance, EDM, Progressive, Psy trance, όπως προκύπτει άλλωστε και από την Νο 1 θέση τους σε πωλήσεις για τις δύο συνεχόμενες τελευταίες χρονιές, από κάθε είδος της χορευτικής μουσική βιομηχανίας. Αμέτρητα gigs ανά τον πλανήτη, συνεργασίες με ονόματα – τέρατα της Ηλεκτρονικής Dance Μουσικής όπως Astrix , Armin Van Buuren , KSHMR , Dimitri Vegas & Like Mike, κυκλοφορίες που σημείωσαν τεράστια επιτυχία “Great Spirit“ , “The Tribe” , “FKD up Kids” , “In & Out” κ.α. σε μερικά από τα μεγαλύτερα Trance labels, όπως η Iboga, με πάνω από 15.000.000 YouTube hits. Αναμφίβολα, οι Vini Vici έχουν καταφέρει να γιγαντώσουν την Psy – Trance μουσική στο ευρύ κοινό και έχουν θέσει τις βάσεις για μία τεράστια καριέρα!

Ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια τους το “Great Spirit” βοήθησε την εξέλιξη τους προς τη δόξα μιας κι εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα κομμάτια για το 2017 με τους ανεπανάληπτους λυρικούς του ύμνους. Από την κυκλοφορία του και μετά εκατομμύρια οπαδών παγκοσμίως έχουν τραγουδήσει τους ύμνους του κομματιού.

“Wakan Tanka, Hunkaschila, Wohitika Oyate, Nagi Tanka, Tunkasila Akicita, Oyate.”

Το “Free Tibet Remix”, αποτελεί το psytrance κομμάτι με τα περισσότερα views στην ιστορία της σκηνής αγγίζοντας τα 60, 000,000 στο Youtube και το πρώτο που έφτασε στο Top10 chart (#2) του Beatport.

Κάποτε ο Ιούλιος Καίσαρας είπε “Veni, Vidi, Vici” που στην ακριβή του μετάφραση σημαίνει «Ήλθα, είδα, νίκησα». Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως οι Matan και Aviram γνωστοί κι ως Vini Vici εφάρμοσαν το ρητό αυτό στο έπακρο στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής!

Μαζί τους η πριγκίπισσα της Psy Trance Reality Test, η σημαντικότερη γυναίκα παραγωγός και όπως την αποκαλούν οι ίδιοι “Female VINI VICI”. Η Nica Iliuhin 29 χρονών, με έδρα το Τελ Αβίβ και το Βερολίνο εδώ και μερικά χρόνια έχει βαλθεί να κατακτήσει τον κόσμο της progressive psytrance με τις μελωδικές και γεμάτες ενέργεια εμφανίσεις της και έχοντας ήδη να εισαγάγει στοιχεία στον ήχο της που χαρακτηρίζουν με μοναδικό τρόπο τις παραγωγές της. Το 2018 κυκλοφόρησε από την Armada Music – σε Remix το θρυλικό κομμάτι από “Adam K & Soha – Twilight”. Η πρώτη της κυκλοφορία “Karma”, πραγματοποιήθηκε το 2019 σε συνεργασία με τους Vini Vici και τους “Shanti people” ως η πρώτη κυκλοφορία από την Alteza Records κι αποτελόντας μέρος από το Smash the House. Η δεύτερη κυκλοφορία της το 2019 έχει τίτλο “Kabalah” σε συνεργασία με τον Blastoyz.

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air
Live the Experience

Hyperlinks

Official Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/320124778659709/

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/music/bolivar-beach-bar/alteza-night/

και Τηλεφωνικά στο: 11876

Event Info:

Doors Open: 21:00
Είσοδος: Προπώληση: 15€ | Tαμείο: 15€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

Bolivar

Official Url: https://www.bolivar.gr/
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/?fref=ts
Official You Tube Page: https://www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ
Official Google Map: https://www.google.gr/maps/place/Bolivar+Beach

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;