Διπλώματα οδήγησης: Επανέρχεται για έξι μήνες το παλαιό καθεστώς
Για έξι μήνες επανέρχεται το παλαιό καθεστώς έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Υφυπουργού Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΙ, ο Υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο νέος νόμος που εφαρμόζεται από το φθινόπωρο έχει δημιουργήσει καθυστερήσεις στην έκδοση 100.000 διπλωμάτων οδήγησης, πράγμα που έχει προκαλέσει τη μεγάλη δυσφορία και ταλαιπωρία του κόσμου.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, λοιπόν, η σχετική νομοθετική ρύθμιση αναμένεται να ενσωματωθεί σε ένα από τα νομοσχέδια της κυβέρνησης που θα κατατεθούν το επόμενο διάστημα στη Βουλή. Ο νέος νόμος που προβλέπει τη διαδικασία έκδοσης διπλωμάτων με παρακολούθηση του υποψήφιου οδηγού με κάμερες, θα εφαρμοστεί όταν το υπουργείο είναι έτοιμο, όπως τόνισε ο Υφυπουργός.

Ο ίδιος ανακοίνωσε επιπλέον ότι εν καιρώ θα αλλάξει και η διοίκηση του ΟΑΣΘ, καθώς, όπως είπε, πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, έστειλε επιστολή στη νέα ηγεσία του Υπουργείου σχετικά με τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός και «ουσιαστικά υπέβαλε έμμεσα την παραίτηση του και μας ενημέρωνε ότι θα λείψει για λίγες μέρες από τη Θεσσαλονίκη.»

Δες ακόμα: Τέλος το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους – Δείτε τι αποφασίστηκε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
0'
35 - 37
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;