4 ανακοινώσεις για το μέλλον του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel που μας έχουν ενθουσιάσει!
Ο Kevin Feige ανακοίνωσε το μέλλον του MCU στο San Diego Comic-Con 2019 και δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Το Σαββατοκύριακο ο Kevin Feige ανέβηκε στη σκηνή του Hall H στο San Diego Comic-Con 2019 και ανακοίνωσε την επόμενη φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Μετά το Avengers: Endgame τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στο πάνελ αυτό του Comic-Con και η Marvel έφερε τον καλύτερό της εαυτό!

Βέβαια, από το San Diego Comic-Con 2019 έλειπε ο μεγάλος ανταγωνισμός από άλλα κινηματογραφικά στούντιο, αλλά και πάλι η Marvel θα έκανε όλο το διαδίκτυο να μιλάει για το MCU και την πορεία που θα ακολουθήσει. Οι ανακοινώσεις ήταν πολλές και οι εκπλήξεις ακόμη περισσότερες!

Και για πρώτη φορά ταινίες και σειρές θα ενωθούν για την τέταρτη φάση που θα αρχίσει το 2020 και θα ολοκληρωθεί το 2021. Μία από τις μικρότερες φάσεις του MCU, αλλά με πολλές εκπλήξεις.

Εμείς θα σου μιλήσουμε για τα νέα project που δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε! Αλλά, μπορείς να δεις παρακάτω και όλες τις σειρές και ταινίες που θα απαρτίζουν την τέταρτη φάση του σύμπαντος αυτού!

1. Thor: Love and Thunder

Η ταινία που έκλεψε τις εντυπώσεις στο San Diego Comic-Con 2019! Ο Taika Waititi θα επιστρέψει στη μυθολογία του Thor μετά το υπέροχο Thor: Ragnarok και αυτή τη φορά θα γράψει και το σενάριο. Ο Chris Hemsworth και η Tessa Thompson επιστρέφουν ως ο Odinson και η Valkyrie, αλλά αυτή τη φορά θα έχουν έναν άλλο Thor! Και αυτή θα είναι η Natalie Portman. Η Portman έχει υποδυθεί στις δύο πρώτες ταινίες του Thor την Jane Foster, αλλά τώρα θα σηκώσει το Mjolnir και θα γίνει ο νέος Thor.

Η ιστορία αυτή είναι βγαλμένη απευθείας από τα κόμικς και μας έχει ενθουσιάσει. Περιμένουμε πώς και πώς μία οσκαρική ηθοποιό να παίρνει τα ηνία στο MCU και σε μία ιστορία που έχει πολύ ζουμί, καθώς η Jane Foster στα κόμικς πεθαίνει από καρκίνο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το 2021!

2. Blade

Η ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε! Μετά το τέλος των αποκαλύψεων για την τέταρτη φάση του MCU, ο Kevin Feige πήρε λίγο χρόνο για να πει ότι έρχονται και άλλα συγκλονιστικά πράγματα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Μάλιστα, το ένα από αυτά το έφερε επί σκηνής και ήταν ο Mahersala Ali. Ο δύο φορές οσκαρικός νικητής θα υποδυθεί τον μισό βαμπίρ και μισό άνθρωπο κυνηγό βαμπίρ και έχουμε ενθουσιαστεί. Όπως και το υπόλοιπο διαδίκτυο!

3. Eternals

Ένα από τα πιο άγνωστα project που ετοιμάζει ο Kevin Feige για το MCU. Βέβαια, το καστ αποτελείται από πολύ μεγάλα ονόματα όπως η Salma Hayek και η Angelina Jolie και από διαφορετικά άτομα από διαφορετικές κουλτούρες. Μάλιστα, πέρα από την Mεξικανή Salma Hayek, τον Brian Tyree Henry, τον Πακιστανό Kumail Nanjiani, θα έχει και την πρώτη κωφάλαλη υπερηρωΐδα του MCU, που θα την υποδυθεί η Laurel Ridloff!

Οπότε, η ταινία αυτή έχει ανέβει πολύ στα μάτια μας και περιμένουμε πάρα πολλά! Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσει!

4. Scarlet Witch

Μία από τις πιο δυνατές προσωπικότητες των κόμικς της Marvel, επιτέλους θα πάρει τη θέση που της αξίζει και στο MCU. Η Elizabeth Olsen και ο χαρακτήρας της Wanda είχαν εμφανιστεί στη δεύτερη ταινία των Avengers, αλλά από εκεί και μετά είχαν μείνει στο περιθώριο. Ανάμεσα στις ταινίες φαίνεται να αγάπησε τον Vision και να τον έχασε στο Avengers: Infinity War. Εμείς βλέπαμε απλά στιγμιότυπα από αυτά που συνέβαιναν στη ζωή της.

Όλα αυτά θα αλλάξουν!

Μετά τον θάνατο του Vision, όλα δείχνουν πώς η Elizabeth Olsen θα οδηγήσει την Wanda σε σκοτεινά μονοπάτια. Μάλιστα, ο χαρακτήρας θα έχει τη δική του σειρά, WandaVision, που θα αποτελείται από 6 έως 8 επεισόδια, και η σειρά θα οδηγεί στη δεύτερη ταινία του Doctor Strange. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Feige θα ακολουθήσει μία ιστορία από τα κόμικς, όπου η Wanda δημιουργεί έναν δικό της κόσμο (τόσο δυνατή είναι)!

Εμείς έχουμε εκστασιαστεί από την ανακοίνωση αυτή και περιμένουμε η Wanda να γίνεται ένα από τα πιο κεντρικά και δυνατά μέλη του MCU. Ελπίζουμε να έχει και συνέχεια!

Δες επίσης: Natalie Portman: Ετοιμάζεται να γίνει η Lady Thor στη νέα ταινία του MCU!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;