Βρες εδώ 100+1 εταιρίες που ψάχνουν στο CollegeLink!
Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο CollegeLink!

Ετοιμάσου να κάνεις το καλύτερο καλοκαιρινό παρτάκι για το νέο σου ξεκίνημα στην νέα σου θέση. Με τόσες ευκαιρίες κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος. Τι κι αν είσαι, λοιπόν, αραχτός/ή στην παραλία; Είναι μία ακόμη καλύτερη ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τον διαθέσιμο χρόνο και να κάνεις την αίτησή σου στην θέση που σου ταιριάζει.

Παρακάτω θα βρεις 10+1 φανταστικές θέσεις, τόσο φανταστικές που… κάνουν για μυθιστόρημα στην παραλία (το παρακάναμε; ίσως και όχι) Τσέκαρε τις και ανακάλυψε το. Οι υπόλοιπες στο CollegeLink.gr.

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLik!

Junior Software Engineer @ ACCENTURE GREECE 

H Accenture, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που παρέχει στρατηγικές, συμβουλευτικές, ψηφιακές, τεχνολογικές και άλλες υπηρεσίες αναζητά Junior Software Engineer, που θα ασχοληθεί με την εφαρμογή, την διαχείριση και το testing, εφαρμογών και υπηρεσιών της εταιρείας. Σε εξιτάρει ο προγραμματισμός και θέλεις να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες προγραμματισμού;

AR Accountant @Imerys Greece

Η Imerys κατέχει πρωταγωνιστική θέση, παγκοσμίως, στα κεραμικά σώματα για είδη υγιεινής, στα αγώγια πρόσθετα, όπως ο γραφίτης και ο άνθρακας, αναζητά ένα ακόμα μέλος να ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, στον τομέα των οικονομικών!

JUNIOR CREDIT CONTROL OFFICER @B&F COMMERCIAL & GARMENT GROUP

Ο όμιλος B & F, με τα δύο brands γυναικείας ένδυσης που κατέχει, BSB και Lynne, κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και έχει παρουσία σε 20 επιπλέον χώρες διεθνώς. Η B&F Group αναζητά τον επόμενο Junior Credit Control Officer που θα ενταχθεί στην ομάδα!

Junior Electronics Component Engineer @INTRACOM DEFENSE (IDE)

Η INTRACOM Defense (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings και εταιρεία-ηγέτης στον τομέα της ανάπτυξης και της παραγωγής ηλεκτρονικών και συστημάτων επικοινωνίας στο χώρο της άμυνας και της ασφάλειας, αναζητά Junior Electronics Component Engineer για τη στελέχωση του Τμήματος Προμηθειών (Purchasing). Η IDE κατέχει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες, ασφάλεια πληροφοριών, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), συστήματα επιτήρησης, αναγνώρισης και ασφάλειας, υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος, ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, με επανδρωμένα οχήματα (UAVs και USVs) καθώς και λογισμικό αμυντικών εφαρμογών. Η εταιρεία συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Consultant @Interamerican

H Interamerican ιδρύθηκε το 1969 και έχει κορυφαία θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στη Ζωή, στην Υγεία, στην προστασία της Περιουσίας, στις υπηρεσίες Βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών Υγείας, ενώ διαθέτει σήμερα πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Μια μοναδική ευκαιρία να εξελιχθείς δίπλα στους καλύτερους!

Call Center Sales Operator @Redcall

Το έχεις με την επικοινωνία; Ξέρεις να πουλάς και θες να εξελιχθείς σε αυτόν τον τομέα; Η Redcall αναζητά άτομα για πώληση συμβολαίων ενέργειας και συλλογής πληροφοριών, με στόχο την ανάπτυξη πελατολογίου. Μην αργείς! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Υπάλληλος Μηχανογράφησης @APOSTOLIDIS SA

Για διάβασε εδώ! Ζητείται υπάλληλος για το τμήμα Μηχανογράφησης, πλήρους απασχόλησης, από την εταιρεία ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. με έδρα την πόλη των Σερρών, για άμεση πρόσληψη. Η εταιρία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, ιδιωτική ασφάλεια, προοπτικές εξέλιξης, ευχάριστο κλίμα εργασίας και σεμινάρια εκπαίδευσης στο αντικείμενο της μηχανογράφησης.

Customer Service– Secretariat @PANAGIOTIS AGORIANITIS PC

Η μεταφορική εταιρεία AGORIANITIS PANAGIOTIS P.C. ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών. Στόχος της είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, με υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ένα φιλικό περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης σε περιμένει!

AP Accountant (French Speaker) @Imerys Greece

Όταν τα γαλλικά σου θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα για το επαγγελματικό σου μέλλον!Η Imerys αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στα εξειδικευμένα ορυκτά προϊόντα, με τον “σκληρό πυρήνα” της δραστηριότητάς του να αφορά την κατεργασία ορυκτών πόρων (άργιλος, μπεντονίτης, διατομίτης, καολίνης κτλ), την υλοποίηση βιομηχανικών συνταγών (π.χ. κεραμικά σώματα) και την παραγωγή συνθετικών ορυκτών (π.χ. συνθετικός γραφίτης). Η Imerys κατέχει πρωταγωνιστική θέση, παγκοσμίως, στα κεραμικά σώματα για είδη υγιεινής, στα αγώγια πρόσθετα, όπως ο γραφίτης και ο άνθρακας, Στη Γαλλία η Imerys είναι Νο 1 στα κεραμίδια από άργιλο. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Consultant @AUTOBESIKOS SA

H εταιρεία AUTOBESIKOS ιδρύθηκε το 1975 ως ατομική επιχείρηση και συνεχίζει έως σήμερα ως Ανώνυμη Εταιρεία με τον τίτλο AUTO ΜΠΕΣΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. Επί 42 χρόνια, η εταιρεία δραστηριοποιείται στις αγορές και πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Επιπλέον, στο πλαίσιο της επεκτατικής της πολιτικής ανέπτυξε τη λειτουργία ενός πρότυπου και μοναδικού συνεργείου επισκευής αυτοκινήτων BOSCH. Αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα και οι πωλήσεις, τότε αυτή θέση είναι ραμμένη στα μέτρα σου!

Customer Service Employee @Mathios Refractories S.A.

Η ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε αναζητεί Υπάλληλο Εξυπηρέτησης Πελατών (Customer Service Support). Η εταιρία με παράδοση στο χώρο των βιομηχανικών πυριμάχων και των δομικών υλικών από το 1890, προσφέρει δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης και κυρίως μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, δεδομένης της ταχείας ανάπτυξής της σε διεθνές επίπεδο. Πρόλαβε την ευκαιρία!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLik!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;