3 συνθήκες που τα Knorr Snack Pots θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο
Χρειάζονται μόλις... 5 λεπτά για να απολαύσεις, απ' όπου κι αν βρίσκεσαι, το πιο γευστικό snack που παίζει αυτή τη στιγμή!

Ας το παραδεχτούμε: Ναι, είμαστε η γενιά της ταχύτητας. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας “τρέχουν” συνήθως σαν αστραπή κι εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προλάβουμε τον χρόνο και να φέρουμε εις πέρας όσα έχουμε αναλάβει.

Οι γρήγοροι ρυθμοί είναι ένα από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Το έχουμε βρει με το multitasking, μας αρέσει να ασχολούμαστε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, κρατώντας παράλληλα τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικά ενδιαφέροντα και υποχρεώσεις: Σχολή, μαθήματα και εξεταστικές, δουλειά και ώρες στο γραφείο, γυμναστήρια, βόλτες, ταξίδια στο εξωτερικό και στο εσωτερικό για επαγγελματικούς ή λιγότερο επαγγελματικούς λόγους.

Το σημαντικό είναι ένα: Περνάμε αρκετές ώρες απασχολούμενοι με πράγματα που απαιτούν την πλήρη αφοσίωσή μας, παράγουμε ενέργεια, κουραζόμαστε και είναι λογικό, γιατί ένα σώμα και ένα μυαλό έχουμε στην τελική. Και, ως γνωστόν, ένα από τα σημαντικότερα boosts για να μπορείς να είσαι παραγωγικός και κυρίως, αποδοτικός σε αυτά που κάνεις, είναι να φροντίζεις να τρέφεσαι σωστά μέσα στη μέρα σου. “Νηστικό αρκούδι δε χορεύει”, έτσι δε λένε;

Και ποιος φρόντισε για όλους και όλες εμάς που μέσα στo “χάος” της καθημερινότητας, ψάχνουμε κάτι απλό, νόστιμο και πρακτικό;

Η Knorr, που φέρει την υπογραφή της στη γευστική επιλογή των Κnorr Snack Pots. Η “επανάσταση” των μακαρονιών έρχεται πλέον να λύσει τα χέρια μας, συνδυάζοντας οικονομία με ποιότητα και εξοικονόμηση χρόνου με πεντανόστιμες γεύσεις, γιατί η παρασκευή των knorr snack pots απαιτεί μόλις… 5 λεπτά από τον καθημερινό σου χρόνο, ενώ τα μακαρόνια της είναι φτιαγμένα με ποιοτικά συστατικά αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας και χωρίς χρωστικές ουσίες.

Τα μαγικά κυπελλάκια Κnorr Snack Pots φτάνουν με έξι διαφορετικές γεύσεις, υπέροχες και διαχρονικές, για να συναρπάσουν όλους τους pasta lovers και να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, παρακάτω τις 6 νόστιμες και χορταστικές επιλογές που έχει ετοιμάσει για όλους εμάς η Knorr:

1. Pasta Snack Pot Carbonara, γιατί μη μου πεις ότι υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που δεν απολαμβάνει το κρεμώδες μεγαλείο αυτής της ιταλικής μακαρονάδας.

2. Snack Pot Pasta Bolognese είναι η νέα εκδοχή της κλασικής και πάντα αγαπημένης συνταγής, μια γεύση που θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια.

3. Snack Pot Rice Curry, μια εξωτική πρόταση, κατάλληλη για χορτοφάγους, αλλά και για σένα που είσαι λάτρης των ελαφρά πικάντικων γεύσεων.

4. Snack Pot Pasta Napolitana, που απογειώνει την απλή, παραδοσιακή κόκκινη σάλτσα.

5. Snack Pot Pasta Mushroom με πεντανόστιμα μακαρόνια fussili και την πιο κρεμώδη σάλτσα μανιταριών.

6. Snack Pot Pasta Mozzarella & Tomatο, μια συνταγή με πλούσια σάλτσα ντομάτας και τυρί μοτσαρέλα, που φτάνει την απόλαυση σε άλλο λέβελ.

Και πώς θα φτιάξεις ένα Knorr Snack Pot;

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι το εξής:

-Προσθέτεις 200ml (1 κούπα) βραστό νερό μέχρι την ένδειξη.

-Ανακατεύεις καλά και κλείνεις το καπάκι.

-Το αφήνεις για μόλις 5 λεπτά και είναι έτοιμο να το απολαύσεις.

Και επειδή μας αρέσουν τα μακαρόνια από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας και ξέρουμε να εκτιμάμε τις σωστές γεύσεις και συνταγές, σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα να βάλεις τα Κnorr Snack Pots στη ζωή σου, προτείνοντας σου 3 συνθήκες που τα γευστικά hot snacks θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο:

1. Στη δουλειά

Ξέρουμε ότι η καθημερινότητα μπορεί να γίνει αρκετά πιεστική και οι ρυθμοί της όλο και πιο γρήγοροι. Όταν, λοιπόν, είσαι στο γραφείο και πάει 14:00 το μεσημέρι, είναι λογικό πως η πείνα αρχίζει να γαργαλάει το είναι σου και το στομάχι δεν κάνει εκπτώσεις, ως γνωστόν. Και επειδή το διάλειμμα στη δουλειά δεν κρατάει για πάντα και δεν πηγαίνεις και κάθε μέρα με τάπερ, είναι ώρες που χρειάζεσαι ένα πρακτικό, νόστιμο και χορταστικό snack που απαιτεί μόλις 5 λεπτά από τον χρόνο σου. Οι 6 διαφορετικές γεύσεις των Κnorr Snack Pots είναι τώρα ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις το διάλειμμα σου στη δουλειά, παρέα με τους συναδέλφους σου. Και επειδή ενδεχομένως ο κάθε ένας από εσάς προτιμά και μια διαφορετική συνταγή pasta, μπορείτε να κάνετε ανταλλαγές μεταξύ σας, δοκιμάζοντας κάθε φορά και από μια διαφορετική γεύση.

2. Στο camping

Η σκηνή σου κάτω απ’ τη σκιά ενός ψηλού δένδρου, τα μαλλιά σου βρεγμένα απ’ τη θάλασσα, μια κιθάρα, ένα βιβλίο και ο κόσμος σου ένα καλοκαίρι. Τι λείπει, θα αναρωτιέσαι!

Μετά τις αναζωογονητικές βουτιές και τις βόλτες σου στο νησί, είναι ώρα για φαγητό και όλη η παρέα πεινάει. Τι πιο πρακτικό και γρήγορο, λοιπόν, από το να φτιάξεις μέσα σε 5 λεπτά το αγαπημένο σου Snack Pot και να το απολαύσεις με τους φίλους σου; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο βραστό νερό, που αποκλείεται να μη βρεις, αν είσαι σε οργανωμένο κάμπινγκ.

3. Στο σπίτι

Είναι από αυτές τις μέρες που βαριέσαι ανελέητα και μόνο η σκέψη του να μπεις στην κουζίνα και να μαγειρέψεις, σε κάνει να βγάζεις σπυριά. Το σίγουρο είναι ότι πεινάς, δε θες να αφιερώσεις μια ώρα στο μαγείρεμα, αλλά ούτε και να παραγγείλεις απ’ έξω για πολλοστή φορά μέσα στο μήνα. Τα Κnorr Snack Pots σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση, προσφέροντας σου ένα γρήγορο και απολαυστικό γεύμα που άνετα μπορείς να συνδυάσεις με την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix το μεσημέρι, αλλά και με ένα ποτήρι κρασί το βράδυ.

Και είμαστε βέβαιοι ότι δε θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να βρεις τη δική σου αγαπημένη γεύση, γιατί τα έξι Snack Pots της Knorr ήρθαν για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και προτίμηση, αφού είναι πρακτικά, νόστιμα και… οι καλύτεροι φίλοι της πείνας σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις νερό στο κύπελλο και να το αφήσεις εκεί για πέντε λεπτά. Μόλις περάσουν τα πέντε λεπτά, ήρθε η ώρα να απελευθερώσεις τη γεύση και να απολαύσεις το πιο νόστιμο snack που παίζει αυτή τη στιγμή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;