Δέσποινα Βανδή: Έκλεισε τα 50 και έστειλε ένα πολύ ωραίο μήνυμα!
Η Δέσποινα Βανδή έγινε 50 χρονών και έστειλε ένα από τα πιο ωραία μηνύματα για την ηλικία!

Η Δέσποινα Βανδή έκλεισε τα 50 κι αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα της για το πέρασμα των χρόνων. Μάλιστα, έγραψε ένα κείμενο που πιστεύω μπορεί ο καθένας να ταυτιστεί! Και ιδιαίτερα οι γυναίκες!

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της και στην λεζάντα έγραψε τα εξής:

“Τι γίνεται κορίτσια μου,φοβάστε; Κι εγώ λίγο και θα σας εξηγήσω το γιατί! Πριν λίγες μέρες λοιπόν είχα τη χαρά να γιορτάσω τα γενέθλιά μου!

Η φορά που έπαθα κατάθλιψη ήταν όταν έκλεινα τα 25 μου!Είχα πολύ στενοχώρια εκείνη την ημέρα που  απομακρυνόμουν από τα 20! Έκτοτε όλα καλά! Τα τελευταία δε χρόνια ευχαριστώ το Θεό που με αξιώνει να μεγαλώνω! Ωστόσο λίγο με προβλημάτισαν τη γενέθλιά μου μέρα κάποιοι που με πήρανε για ευχές λέγοντας «πω πω έγινες 50!» με έναν τόνο στη φωνή που φανέρωνε, έναν τρόμο να το πω, μια συμφορά να το πω!

Σαν να ήμουν εγώ και τα χρόνια μου ένα σημείο αναφοράς για τη δική τους ηλικία,για τις δικές τους ζωές! Μία καλή μου φίλη που πέρασε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μου είπε πως της κάθεται λίγο βαρύ το γεγονός ότι  έγινα 50! Μου είπε ,χαριτολογώντας φυσικά, πως ενώ για τη δική της περίπτωση υπήρξε θεραπεία , για εμένα δεν  υπάρχει τίποτα ώστε να το πάρω και να ξαναγίνω 45!

Αχ κορίτσια μου, η ηλικία είναι ένας αριθμός! Δωστε σε αυτόν τον αριθμό αυτό που του αξίζει! Δεν είναι οφειλές προς το δημόσιο, είναι προς τον εαυτό σας! Συμφωνώ πως όταν είσαι μικρός, ο χρόνος έχει την έννοια του άπειρου! Είναι παιχνίδι,είναι μεσημέρια που πρέπει να κάνεις ησυχία, είναι καλοκαίρια,τα πρώτα φλερτ… Μεγαλώνοντας ο χρόνος έχει να κάνει περισσότερο με τα πράγματα που επιθυμήσαμε η έπρεπε να κάνουμε και κάναμε ή δεν κάναμε!

Να τελειώσεις το σχολείο,να σπουδάσεις, να βρεις μια καλή δουλειά,να βρεις ένα καλό παιδί να παντρευτείς,να κάνεις παιδιά, να τα μεγαλώσεις να,να…

Που θέλω να καταλήξω;

Στην ομορφιά των χρόνων που διανύω κορίτσια μου! Εγώ από αυτά τα «να»τελείωσα! Τα τελευταία χρόνια ζω κάνοντας μόνο πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου! Δεν έχω το άγχος να αποδείξω κάτι! Με απασχολεί η προσωπική μου εξέλιξη και το χαμόγελο των παιδιών μου! Να γίνω καλύτερος άνθρωπος,να κατανοώ,να μη θυμώνω,να συγχωρώ,να έχω στόχους,να τολμώ,να δουλεύω με χαρά,να παίζω,να χορεύω,να συγκινούμαι,να γελάω, να ονειρεύομαι!

Η ηλικία έχει να κάνει με τη διάθεση μας για ζωή!Με την ενέργεια μας! Όσο μεγαλώνω τόσο μεγαλώνει κι αυτή!Κι όσο θα έχω ένα δικό μου «να» να ξεπηδάει από μέσα μου,θα είμαι ευτυχισμένη!

Ας το καλό! Με ταράξατε,μέρα που ήταν, μεγάλη γυναίκα!!!”

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τι γίνεται κορίτσια μου,φοβάστε; Κι εγώ λίγο και θα σας εξηγήσω το γιατί! Πριν λίγες μέρες λοιπόν είχα τη χαρά να γιορτάσω τα γενέθλιά μου! Η φορά που έπαθα κατάθλιψη ήταν όταν έκλεινα τα 25 μου!Είχα πολύ στενοχώρια εκείνη την ημέρα που απομακρυνόμουν από τα 20! Έκτοτε όλα καλά! Τα τελευταία δε χρόνια ευχαριστω το Θεό που με αξιώνει να μεγαλώνω!Ωστόσο λίγο με προβλημάτισαν τη γενέθλιά μου μέρα κάποιοι που με πήρανε για ευχές λέγοντας «πω πω έγινες 50!»με έναν τόνο στη φωνή που φανέρωνε, έναν τρόμο να το πω, μια συμφορά να το πω! Σαν να ήμουν εγώ και τα χρόνια μου ένα σημείο αναφοράς για τη δικη τους ηλικία,για τις δικές τους ζωές! Μία καλή μου φίλη που πέρασε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μου είπε πως της κάθεται λίγο βαρύ το γεγονός ότι έγινα 50!Μου είπε ,χαριτολογώντας φυσικά, πως ενώ για τη δικη της περίπτωση υπήρξε θεραπεία , για εμένα δεν υπάρχει τίποτα ώστε να το πάρω και να ξαναγίνω 45! Αχ κορίτσια μου, η ηλικία είναι ένας αριθμός!Δωστε σε αυτόν τον αριθμό αυτό που του αξίζει!Δεν είναι οφειλές προς το δημόσιο, είναι προς τον εαυτό σας! Συμφωνώ πως όταν είσαι μικρός, ο χρόνος έχει την έννοια του άπειρου! Είναι παιχνίδι,είναι μεσημέρια που πρέπει να κάνεις ησυχία, είναι καλοκαίρια,τα πρώτα φλερτ… Μεγαλώνοντας ο χρόνος έχει να κάνει περισσότερο με τα πράγματα που επιθυμήσαμε η έπρεπε να κάνουμε και κάναμε ή δεν κάναμε! Να τελειώσεις το σχολείο,να σπουδάσεις, να βρεις μια καλή δουλειά,να βρεις ένα καλό παιδί να παντρευτείς,να κανεις παιδιά, να τα μεγαλώσεις να,να… Που θέλω να καταλήξω; Στην ομορφιά των χρόνων που διανύω κορίτσια μου! Εγώ από αυτά τα «να»τελείωσα! Τα τελευταία χρόνια ζω κάνοντας μόνο πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου! Δεν έχω το άγχος να αποδείξω κάτι! Με απασχολεί η προσωπική μου εξέλιξη και το χαμόγελο των παιδιών μου! Να γίνω καλύτερος άνθρωπος,να κατανοώ,να μη θυμώνω,να συγχωρώ,να έχω στόχους,να τολμώ,να δουλεύω με χαρά,να παίζω,να χορεύω,να συγκινούμαι,να γελάω ,να ονειρεύομαι! Η ηλικία έχει να κάνει με τη διάθεση μας για ζωή!Με την ενέργεια μας! Όσο μεγαλώνω τόσο μεγαλώνει κι αυτή!Κι όσο θα έχω ένα δικο μου «να» να ξεπηδάει από μέσα μου,θα είμαι ευτυχισμένη! Ας το καλό!Με ταραξατε,μέρα που ήταν,μεγάλη γυναίκα!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Δες ακόμα: Εβελίνα Παπούλια: Τι αποκάλυψε για τη συμμετοχή της Βανδή στους «Δύο Ξένους»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;