Leonardo DiCaprio: Ο περίεργος όρος που έβαλε στην τελευταία του ταινία!
Ο Leonardo DiCaprio είχε μία πολύ περίεργη απαίτηση προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood!

Ο Leonardo DiCaprio είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ηθοποιούς του Hollywood και ένας από τους λίγους σταρ που φέρνουν κόσμο μόνο με το όνομά τους στα σινεμά. Αυτό το έχει δώσει το ελεύθερο να έχει διάφορες περίεργες απαιτήσεις. Μία τέτοια απαίτηση είχε και για τη συμμετοχή του στη νέα ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood!

Έχουμε ακούσει για τις διάφορες απαιτήσεις που έχουν οι σταρ του Hollywood και πολλές φορές είναι ακραίες. Αλλά, όταν είσαι ένα τόσο μεγάλο όνομα είναι λογικό να έχεις και κάποιες απαιτήσεις.

Βλέπεις, ο Leonardo DiCaprio δεν κάνει όποια ταινία βρεθεί στον δρόμο του, αλλά είναι πολύ προσεκτικός στις επιλογές του. Οπότε, μόνο και μόνο η συμμετοχή σου σε μία ταινία δηλώνει ότι θα δεις κάτι καλό. Έτσι, είναι λογικό να έχει και απαιτήσεις.

Όμως, αυτή που είχε για τη συμμετοχή του στο Once Upon a Time in Hollywood, ήταν λίγο ακραία!

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο 44χρονος ηθοποιός ζήτησε να μην το κοιτάξει κανένας από το συνεργείο στα μάτια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, προκειμένου να μην του αποσπάται η προσοχή και να διατηρηθεί ο αέρας μυστηρίου στο πλατό. Είναι όντως ακραίο!

Πάντως, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Quentin Tarantino είχε μόνο θετικά σχόλια να πει για τη συνεργασία του με τον γνωστό ηθοποιό. Μάλιστα, δήλωσε για τον Leonardo DiCaprio τα εξής:

“Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν στο Λέο είναι πως δεν ψάχνεται να κάνει δύο ταινίες το χρόνο.

Κάνει ότι του αρέσει, όπως ο Αλ Πατσίνο και ο Ντε Νίρο την δεκαετία του ’70. Αυτό σημαίνει πως όποια πρόταση απαντούσαν θετικά, ήταν καλοί σε αυτό που έκαναν.”

Είναι σίγουρο ότι θα δούμε την ταινία στις 22 Αυγούστου που θα κυκλοφορήσει, αλλά μας έχει φανεί κάπως περίεργη αυτή η απαίτηση του ηθοποιού!

Δες ακόμα: Leonardo DiCaprio: Τελικά, μπορούσε να είχε σωθεί ο Jack στον «Τιτανικό»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;