Αυτά είναι ΟΛΑ τα επιδόματα που πληρώνονται σήμερα (25/07)
Δείτε αναλυτικά ποιοι θα δουν σήμερα χρήματα στους λογαριασμούς τους

Ημέρες πληρωμών, καθώς πλησιάζουμε στα προς τα τέλη του μήνα και μια σειρά επιδομάτων καταβάλλεται σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, σε χιλιάδες δικαιούχους της χώρας.

Τα επιδόματα που αναμένεται να πληρωθούν σήμερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων είναι τα εξής:

1) Επίδομα Παιδιού Α21

Η καταβολή της τρίτης μηνιαίας δόσης του επιδόματος παιδιού Α21, έχει ήδη ξεκινήσει από χτες, Τετάρτη 24 Ιουλίου, στους λογαριασμούς των δικαιούχων και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Το επίδομα παιδιού καταβάλλεται σε όσου και όσες υπέβαλλαν φέτος αίτηση Α21, στους οποίους έχει εκκαθαριστεί η φετινή φορολογική δήλωση και δικαιούνται το επίδομα με βάση το εισόδημα του 2018, το οποίο δήλωσαν στο φετινό Ε1.

Η καταβολή πραγματοποιείται μετά τους αναγκαίους συμψηφισμούς και επανυπολογισμούς του δικαιούμενου επιδόματος, με βάση το εκκαθαρισμένο εισόδημα του 2018, οι οποίοι έγιναν αυτόματα, ενώ συνολικά θα καταβληθούν 176,34 εκ. ευρώ σε 681.372 δικαιούχους.

Να υπενθυμίσουμε επίσης πως οι δικαιούχοι μπορούν, με τους κλειδάριθμους του Taxisnet, να πληροφορούνται από την πλατφόρμα Α21 το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης για το Επίδομα Παιδιού 2019, καθώς για λόγους προσωπικών δεδομένων τέτοιες πληροφορίες δεν είναι δυνατό να δίνονται από την υπηρεσία (τηλεφωνικώς ή με άλλο τρόπο).

2) ΚΕΑ Ιουλίου 2019

Οι πληρωμές για το ΚΕΑ Ιουλίου 2019 αναμένεται να ξεκινήσουν από το μεσημέρι σήμερα (25/07) και μετά.

Ωστόσο, παρότι στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι πληρωμές του ΚΕΑ γίνονται αύριο, Παρασκευή 26 Ιουλίου, ως συνηθίζεται, οι πληρωμές πάντα ξεκινούν από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας και έτσι, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης Ιουλίου 2019 θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων από σήμερα το απόγευμα.

Να θυμίσουμε ότι οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν θα είναι σε δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Ιουνίου 2019.

Συνολικά, θα καταβληθούν 54,43 εκατ. ευρώ σε 263.572 δικαιούχους-νοικοκυριά, που περιλαμβάνουν συνολικά πάνω από 500.000 μέλη. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

3) Επίδομα ενοικίου στέγασης

Το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) καταβάλλεται σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Ιουνίου και αυτή έχει εγκριθεί. Η πληρωμή αφορά 268.290 δικαιούχους – νοικοκυριά που περιλαμβάνουν συνολικά περισσότερα από 700.000 μέλη και το ποσό φτάνει στα 32,66 εκατ. ευρώ.

Το επίδομα ενοικίου στέγασης αφορά τα νοικοκυριά που μισθώνουν την κύρια κατοικία τους και πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια να αποκτήσει η χώρα συνεκτική στεγαστική πολιτική και αποτελεσματικό σύστημα κοινωνικής προστασίας της πρώτης κατοικίας σε τέτοια κλίμακα.

Όλοι θα εισπράξουν το μηνιαίο επίδομα που δικαιούνται με βάση τη σύνθεση του νοικοκυριού για τον Ιούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Για τον δικαιούχο το ποσό ανέρχεται στα 70 ευρώ το μήνα και για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού υπάρχει προσαύξηση 35 ευρώ το μήνα.

4) Προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα Ιουλίου

Σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου, αναμένεται να καταβληθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων και τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα του μήνα Ιουλίου. Συνολικά θα καταβληθούν 63 εκατ. ευρώ σε 151.816 δικαιούχους.

5) Επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών

Αναμένεται επίσης σήμερα να καταβληθούν και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τον Ιούλιο. Συνολικά θα καταβληθούν 676.575 ευρώ σε 10.324 δικαιούχους.

Δες ακόμα: Μάθε ΕΔΩ πόσα ένσημα έχεις μαζέψει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;