11 τρόποι για να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας!
Οι τρόποι αυτοί θα σε βοηθήσουν να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας!

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά και εσύ (όπως και πολλοί άλλοι), βαριέσαι να πας στη δουλειά, στη σχολή, να μιλήσεις με κόσμο και γενικά… βαριέσαι!

Δε θέλω τέτοια, γιατί αν ξεκινάς με αυτόν τον τρόπο την εβδομάδα σου, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συνεχίσει έτσι και θα ψάχνεις από κάπου να πιαστείς για να σωθείς από τη βαρεμάρα που ο ίδιος έχεις φέρει μέσα στην καθημερινότητα σου.

Η αλήθεια είναι, πως όταν έχεις μια συγκεκριμένη ρουτίνα, καθημερινά, σε πιάνει κάτι και θέλεις να ξεσπάσεις… Το έχει πει και ο Freddie Mercury…«I want to break free». Αλλά, δε γίνεται να φέρεις τον κόσμο τούμπα και να κάνεις του κεφαλιού σου. Όμως, μπορείς με κάποιους τρόπους να σπάσεις τη ρουτίνα σου και να νιώσεις λίγο καλύτερα.

1. Κάνε γυμναστική.

Θα μου πεις «Πάλι τα ίδια», και θα σου πω ναι! Η γυμναστική σε βοηθά, αλλά δε μιλάμε για όργανα και τρέξιμο. Γράψου σε ένα ομαδικό πρόγραμμα. Κάνε zumba, tumba, yoga, pilates. Τόσα υπάρχουν.

2. Πήγαινε για χορό.

Σε διάφορες σχολές και γυμναστήρια μπορείς να βρεις γκρουπάκια και να συμμετάσχεις, για να μάθεις χορό. Τι λες;

3. Κανόνισε night out!

Εννοείται, πως θα πάρεις ρεπό την επόμενη μέρα! Ξέρεις πόσα parties γίνονται καθημερινά σε διάφορα μαγαζιά και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι;

4. After work drinks!

Πολλές φορές, μετά τη δουλειά μας πιάνει κάτι και θέλουμε να πάμε αμέσως στο κρεβάτι μας. Όμως, πρέπει να πάμε κόντρα στο κατεστημένο και να μαζευτούμε με τους συναδέλφους μας για ένα χαλαρό κρασί. Γιατί όχι;

5. Ξεκίνα τη μέρα με μουσική.

Η μουσική μας φτιάχνει τη διάθεση. Όταν είσαι στο λεωφορείο, το μετρό ή ακόμη και το αυτοκίνητο, βάλε μουσική να παίζει. Αλλά όχι ήρεμα κομμάτια. Δυνατά κομμάτια που θα σου φτιάξουν τη ψυχολογία.

6. Βγες με ένα καινούργιο άτομο!

Αν δεν είσαι σε σχέση και τον τελευταίο καιρό σε ενδιαφέρει κάποιος, βγες μαζί του. Θα σπάσεις τη ρουτίνα σου και θα ανακαλύψεις έναν νέο άνθρωπο.

7. Άλλαξε διατροφή.

Καλό θα σου κάνει. Μάθε πως να τρέφεσαι υγιεινά και θα δεις πως έχει  καλές επιπτώσεις στη ψυχολογία σου.

8. Παρακολούθησε κάποιο μάθημα ξένων γλωσσών.

Οι ξένες γλώσσες είναι τέλειες και μέσω αυτών ανακαλύπτει νέους πολιτισμούς και κουλτούρες.

9. Διάβασε ένα βιβλίο.

Είναι η τέλεια συντροφιά όταν κινείσαι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και γενικά μπορεί να σου κάνει παρέα ακόμη και όταν έχεις πάει να πάρεις ένα γρήγορο καφέ.

10. Πήγαινε για ψώνια!

Μη μου πεις πως δε σου αρέσει αυτός ο τρόπος, θα τρελαθώ! Γυναίκες και άνδρες θέλουν να φορούν όμορφα ρούχα και να ανανεώνουν το look τους. Ακόμη και η αγορά ενός T-Shirt είναι αρκετή για να σου ανεβάσει τη ψυχολογία.

11. Πήγαινε για μπάνιο

Μετά τη δουλειά ή το οτιδήποτε άλλο που έχεις να κάνεις πήγαινε για ένα χαλαρό μπανάκι στη θάλασσα!

Δες ακόμα: 6 πρωινές συνήθειες για να έχεις μία τέλεια μέρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;