Έτσι «δημιουργούνται» οι ομοφυλόφιλοι σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο
Καλωσορίσατε στον 21ο αιώνα: Περάστε, αφήστε τα μυαλά σας, σκίστε τα πτυχία σας και απολαύστε

Μια επιστημονικά τεκμηριωμένη θεωρία με αδιάσειστα επιχειρήματα είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και αφορά τη “δημιουργία” ομοφυλόφιλων ανθρώπων, οι οποίοι, όπως μαθαίνουμε, δε φυτρώνουν στα δέντρα τελικά.

Αντιθέτως. Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεοφύτου, οι ομοφυλόφιλοι είναι παιδιά του θεού, που, όπως είχε αποκαλύψει ο Άγιος  Γέροντας Πορφύριος, προκύπτουν από την πρωκτική σεξουαλική πράξη… μιας εγκύου.

Δε χωράει αμφιβολία, αγαπητοί μου φίλοι και φίλες κι οι υπόλοιποι, ότι το αγέννητο στην κοιλιά της μητέρας, προφανώς επικοινωνεί τηλεπαθητικά μαζί της την ώρα που εκείνη κάνει πρωκτικό, οπότε η γκέι μεταμόρφωση είναι… φυσικό επακόλουθο (;)

Η δήλωση του Μητροπολίτη έγινε viral και, παρότι την παράσταση είχε κλέψει η καθιέρωση της μέρας αγέννητου παιδιού, γιατί πολλά είναι τα ωραία που μας επιφυλάσσει η ελληνική εκκλησία αυτές τις μέρες, η εξήγηση του Νεόφυτου για το πώς γίνεται ένας άνθρωπος ομοφυλόφιλος, τράβηξε πάνω της όλη την προσοχή και λογικό, γιατί, πες μου εσύ τι άλλες μαλ@@@ θ’ ακούσουμε.

Καλωσορίσατε στον 21ο αιώνα: Περάστε, αφήστε τα μυαλά σας, σκίστε τα πτυχία σας και απολαύστε:

Το Twitter εννοείται έχει πολλά να πει μετά τις διαφωτιστικές αποκαλύψεις του Μητροπολίτη περί μετάδοσης του “ιού” της ομοφυλοφιλίας μέσω πρωκτικού σεξ.

Άλλο κακό να μη μας βρει, παιδιά μου.

Εμείς έναν Μητροπολίτη γνωρίσαμε κι αγαπήσαμε πάντως:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1