6 πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να κάνεις μετά από έναν χωρισμό!
Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να αποφύγεις πάσα θυσία μετά από έναν χωρισμό!

Ο χωρισμός δεν είναι ότι πιο εύκολο. Συχνά είναι δύσκολος και αρκετά επώδυνος. Σίγουρα ο ένας από τους δύο θα πληγωθεί πάρα πολύ!

Όμως, είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους και μπορεί να συμβεί και πάλι στο μέλλον. Οπότε, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κάποια πράγματα για να μπορέσεις να τον ξεπεράσεις πιο εύκολα.

Γι αυτό δες τι δεν πρέπει να κάνεις όταν χωρίζεις!

1. Μην προσπαθείς να τιμωρήσεις τον πρώην σου

Δε φταίει μόνο αυτός που χωρίσατε. Έχεις και εσύ ένα μερίδιο της ευθύνης. Σε κάθε σχέση, σχεδόν πάντα (εκτός αν έχει υπάρξει κάτι πολύ κακό) φταίνε και οι δύο. Οπότε, μην προσπαθήσεις να τιμωρήσεις τον άλλο!

2. Μη σκεφτείς να τα βρείτε και πάλι

Με το που χωρίσεις πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να τα βρείτε ξανά. Αν είναι να γίνει αυτό, θα γίνει από μόνο του. Αλλά, αν το σκέφτεσαι, τότε δε θα μπορέσεις ποτέ να τον ξεπεράσεις και να πας παρακάτω!

3, Μην προσπαθήσεις να αναλύσεις τα συναισθήματά σου

Ακόμη και ο πρώην σου, σου ζητήσει να μιλήσετε για το τι ακριβώς έφταιξε, μην προσπαθήσεις να του εξηγήσεις και να του αποδείξεις γιατί ένιωσες έτσι όπως ένιωσες. Τα συναισθήματά μας πολλές φορές είναι καλοί σύμβουλοι. Και στον χωρισμό, είναι, ίσως, ο καλύτερος!

4. Μη σε νοιάζουν οι κοινοί φίλοι

Οι φίλοι είναι εκεί για να σε βοηθήσουν, όχι για να σου πουν τι θα κάνεις. Οπότε, αν έχετε κοινούς φίλους, μη σε νοιάζει για το πώς θα αισθανθούν. Άστους να επιλέξουν αυτοί τι στάση θα πρέπει να κρατήσουν!

5. Μην του στείλεις για να δεις τι κάνει

Δίνεις λάθος σημάδια. Του δείχνεις ότι σε ενδιαφέρει ακόμα και ότι θέλεις να τα βρείτε και πάλι! Μην το κάνεις, λοιπόν!

6. Μην αρχίσεις αμέσως μία μεγάλη σχέση

Μετά από κάθε χωρισμό, όλοι, θέλουμε τον χρόνο μας. Να βρούμε ποιοι είμαστε. Να δούμε πώς είμαστε μετά από μία σχέση. Με το να αρχίσεις κάτι καινούριο αμέσως, δεν κάνεις καλό σε εσένα τον ίδιο γιατί, πλέον, δε ξέρεις τόσο καλά τον εαυτό σου. Η σχέση σου σε έχει αλλάξει και, ίσως, και ο χωρισμός σου να σε έχει κάνει άλλο άνθρωπο!

Δες ακόμα: Φοιτήτρια ενοχοποίησε τον πρώην της ως τρομοκράτη επειδή… τη χώρισε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;