6 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου στις διακοπές!
Αυτά τα πράγματα πρέπει οπωσδήποτε να τα πάρεις μαζί σου στις διακοπές σου!

Ετοιμάζεσαι για διακοπές και σε έχει πιάσει ένα άγχος για να θυμηθείς να πάρεις όλα αυτά που χρειάζεσαι. Πάντα κάτι θα ξεχάσεις και αυτό είναι το μόνο σίγουρο πράγμα! Δεν έχει πλάκα το καλοκαίρι αν τα έχεις θυμηθεί όλα!

Έχει κάτι το ιδιαίτερο το να φτάσεις στον προορισμό σου και να ψάχνεις να βρεις σαγιονάρες γιατί τις ξέχασες ή να τρέχεις να αγοράζεις φορτιστές γιατί… τους ξέχασες. Αυτό το μικρό άγχος του καλοκαιριού που πρέπει να υπάρχει!

Όμως, για να σε βοηθήσω λίγο σου έχω μία λίστα με πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου φέτος το καλοκαίρι!

1. Μαγιό

Ας είναι το πρώτο πράγμα που θα βάλεις στη βαλίτσα σου. Τουλάχιστον, ότι άλλο και να έχεις ξεχάσει, με το μαγιό θα μπορείς να κάνεις μπάνιο!

2. Αντηλιακό

Αν είσαι σαν κι εμένα, τότε θέλεις δύο και τρία μπουκάλια. Καλό είναι να φοράς όλη μέρα αντηλιακό για να προστατεύεις την επιδερμίδα σου από τον ήλιο. Επίσης, αν δεν έχεις κάνει άλλα μπάνια πιο πριν, θα σε προστατέψει και δε θα καείς!

3. Βιβλίο

Έχεις ακούσει τη φράση “βιβλίο παραλίας”! Η φράση αυτή χαρακτηρίζει ένα ανάλαφρο βιβλίο που μπορείς να το διαβάσεις στην παραλία και να σου περάσει ευχάριστα η ώρα! Βρες πιο θα είναι για σένα φέτος αυτό το βιβλίο και βάλτο από τώρα στην τσάντα σου.

4. Σαγιονάρες

Όλοι ξέρουμε ότι το καλοκαίρι δεν φοράς παπούτσι με τίποτα. Εντάξει, εκτός αν βγεις το βράδυ για ποτό σε κάποιο πιο καλό μαγαζί. Οπότε, η σαγιονάρα αποτελεί βασικό αξεσουάρ για τις διακοπές σου!

5. Κάτι τελείως άχρηστο

Αυτή είναι η μαγεία του να ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου για να πας διακοπές. Θα βάλεις αρκετά άχρηστα πράγματα που δε θα φορέσεις ποτέ και θα τριγυρνάς με τα ίδια κάθε μέρα. Όλοι το έχουμε πάθει και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Αλλά, μάλλον, είναι απαραίτητο το άχρηστο ρούχο/ αντικείμενο, γιατί σου αφήνει επιλογές. Σκέψου να μην το έχεις πάρει και να σκέφτεσαι συνέχεια ότι θα έπρεπε να το είχες πάρει μαζί σου; Αυτό είναι ακόμη χειρότερο!

6. Ταυτότητα

Πολύ σημαντικό! Όπου και να πας, δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Από το πιο απλό κι αστείο, μέχρι κάτι αρκετά πιο σοβαρό. Οπότε, βάλτη στο πορτοφόλι σου και ας είναι αχρείαστη!

Δες ακόμα: 4 τρόποι για να περάσεις υπέροχες και οικονομικές διακοπές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;