Η απόλυτη καλτ μαύρη κωμωδία
Το πρώτο τρέιλερ για το Zombieland: Double Tap κυκλοφόρησε και είναι ξεκαρδιστικό!

Και εκεί που καθόμουν με τον καφέ μου και κοίταζε διάφορα πράγματα στο διαδίκτυο έπεσα πάνω σε ένα τρέιλερ που δεν περίμενα να δω. Είχα ακούσει για το ότι θα γυριζόταν δεύτερη ταινία Zombieland, αλλά δεν είχα ακούσει τίποτα άλλο. Μάλλον, το είχα ξεχάσει ότι θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2019!

Μετά από δέκα χρόνια (όσο χρονών είναι και το MCU) η παρέα που μας έκανε να γελάσουμε μέχρι δακρύων με το μαύρο της χιούμορ, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη. Η πρώτη ταινία Zombieland έγινε η απόλυτη cult κωμωδία και συγκέντρωσε ένα φανατικό κοινό.

Στην πρώτη περίοδο προβολής της, δεν τα είχε πάει και άσχημα, καθώς, κατάφερε να συγκεντρώσει 102 εκ. δολάρια με ένα budget που δεν ξεπερνάει τα 23 εκατομμύρια. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά και στο σινεμά, αλλά και στην ζωή των τεσσάρων πρωταγωνιστών!

Και το τρέιλερ το γνωρίζει αυτό και το χρησιμοποιεί ως meta χιούμορ!

Πλέον, οι Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin έχουν κερδίσει υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ η τέταρτη της παρέας Emma Stone έχει καταφέρει να κερδίσει ένα Όσκαρ για το La La Land. Οπότε, είναι πολύ ωραίο που δέχτηκαν να επιστρέψουν σε ρόλους που είχαν παίξει πριν από μία δεκαετία!

Από το πρώτο τρέιλερ του Zombieland: Double Tap φαίνεται ότι το μαύρο χιούμορ θα φτάσει σε ένα καινούριο επίπεδο και… θα έχουμε και αρκετό αίμα. Μη ξεχνάς ότι είναι ταινία με zombie!

Η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου στην Αμερική, οπότε κάποτε εκεί κοντά θα ρθει και στην Ελλάδα. Απόλαυσε το πρώτο τρέιλερ της!

Δες ακόμα: 10 διάσημοι, των οποίων τα ονόματα… είναι διαφορετικά από αυτό που νομίζουμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;