Τρίτη παρέμβαση που κάνει ο Τραμπ στη υπόθεση του Α$AP Rocky
Ο Τραμπ τα έχει πάρει κρανίο και tweetάρει για την άμεση απελευθέρωση του 30χρονου ράπερ

Ο Αμερικάνος ράπερ, Rakim Mayers, κατά κόσμον Α$AP Rocky, συνελήφθη σε δρόμο της Στοκχόλμης στις 2 Ιουλίου μετά από μεγάλή σύρραξη που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου και μέχρι τώρα, παραμένει στη φυλακή της Σουηδίας, ήδη από τις 5 Ιουλίου. Ο μουσικός βρισκόταν στη Σουηδία για συναυλία.

Χθες, Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, η σουηδική δικαιοσύνη απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος του για την υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού, ενώ ταυτόχρονα, όπως έχει γνωστοποιηθεί, ο 30χρονος καλλιτέχνης αναμένεται να παραμένει προφυλακισμένος στη Σουηδία μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει διεθνή ενδιαφέρον, πόσο μάλλον για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ντόναλτ Τραμπ, ο οποίος, δείχνοντας πραγματικά πρωτοφανή ζήλο για την υπόθεση του 30χρονου καλλιτέχνη, κάνει την τρίτη του παρέμβαση, απαιτώντας από τη Σουηδία να προχωρήσει σε άμεση απελευθέρωση του Α$AP Rocky, μέσω ανάρτησης που έκανε στο Twitter.

Στο οργισμένο post Twitter του Αμερικάνου πλανητάρχη, αναφέρεται ότι η Σουηδία καλά θα κάνει να “εστιάσει στο δικό της πρόβλημα εγκληματικότητας”.

Να σημειωθεί εδώ, ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ζήτησε την απελευθέρωση του 30χρονου μουσικού, ενώ παράλληλα συζήτησε για το εν λόγω ζήτημα με τον Σουηδό πρωθυπουργό, Στέφαν Λεβέν, ο οποίος του απάντησε πως στη Σουηδία όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο, πράγμα που σημαίνει ότι η σουηδική κυβέρνηση δεν μπορεί να επηρεάσει τους εισαγγελείς και τα δικαστήρια.

Την Πέμπτη, λοιπόν, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε στο Twitter «πολύ απογοητευμένος» με τον Σουηδό πρωθυπουργό που είναι «ανίκανος να δράσει» και τον πίεσε να «συμπεριφερθεί στους Αμερικανούς δίκαια».

 

Δείτε ακόμα: Α$AP Rocky: Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βίαιη επίθεση από τη σουηδική δικαιοσύνη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
22'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;