Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον φλογερό Λέοντα - 1η Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον φλογερό Λέοντα από την 1η Αυγούστου

Νέες φωτεινές διαδρομές

Από τη Λίλιαν Σίμου

Η Νέα Σελήνη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, ξεκινά το ταξίδι της την Τετάρτη 1η Αυγούστου και φέρνει στο φως την διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα με χαρά, αισιοδοξία, έρωτα και διασκέδαση.

Όποτε η Σελήνη αγκαλιάζει τον Ήλιο, έχουμε ένα νέο κύκλο, όπου πνεύμα και ψυχή ενώνονται για να αποφασίσουν την διαδρομή που θέλουμε και αισθανόμαστε πως μας ταιριάζει την εποχή αυτή. Η ζωτικότητα υποχωρεί στο συναίσθημα και το συναίσθημα λειτουργεί μέσα από την θέληση για ζωή. Και φυσικά, με τον Ήλιο στο ζώδιό του αυτή την εποχή, αναζητάμε πώς θα ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις συγκινήσεις μας.

Έμφαση στον Λέοντα αυτές τις ημέρες, με τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη, στο συγκεκριμένο ζώδιο. Τέσσερις από τους πέντε προσωπικούς πλανήτες, προσδίδουν χαρούμενη νότα και αισιοδοξία στη ζωή μας.

Στηρίζονται από τον Χείρωνα στον Κριό και από τον Δία στον Τοξότη.

Ένας χάρτης γεμάτος λάμψη, φως, θετική προοπτική, είναι αυτός της Νέας Σελήνης.

Δίχως τις δυσκολίες της περυσινής χρονιάς, αναθαρρεύουμε και νιώθουμε πως η ζωή μας χαμογελά απροσδιόριστα έστω…

Ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και σύντομα ξεκινά σε ορθή κίνηση, να ακολουθεί το ευχάριστο σχήμα.

Στον χάρτη της Νέας Σελήνης, ο ωροσκόπος είναι στον Λέοντα επίσης και η έμφαση του πρώτου οίκου, μας πληροφορεί πως μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τα ηνία για χαρά, έμπνευση, δράση, ψυχαγωγία, δημιουργικό έργο.

Σε μας έγκειται η θετική σκέψη, η πίστη σε ένα καλύτερο «αύριο», η αξιοποίηση των δεξιοτήτων μας, η επιμονή σε ό,τι μας προσφέρει πληρότητα, χαρά, αγωγή και ποιότητα.

Το τετράγωνο του Ουρανού προς την Αφροδίτη, τη Σελήνη και τον Ήλιο, μπορεί να φέρει τριγμούς σε σχέσεις που δεν έχουν λάμψη και δεν προσφέρουν ικανοποίηση. Ας προσέχουμε τις εγωιστικές αντιπαραθέσεις αυτή την εποχή. Στα οικονομικά ξεκινήματα, δεν χρειάζεται υπερβολική αισιοδοξία.

Δεν αποκλείεται όμως να μας εκπλήξουν με δώρα, να έχουμε απρόοπτες συναντήσεις και γιατί όχι… έναν κεραυνοβόλο έρωτα! ‘

Το καλοκαίρι είναι ακόμη μπροστά μας, ας το απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η ασχήμια και η μιζέρια μπαίνουν στο περιθώριο της ζωής μας. Ας ακολουθήσουμε μόνο ό,τι μας δίνει χαρά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός

+ Απόλυτα εναρμονισμένη η Νέα Σελήνη, ανοίγει προοπτικές και σας προσφέρει την ευκαιρία για να ερωτευθείτε, να βρείτε ταίρι ή να διασκεδάσετε με τον/την σύντροφό σας. Η αγάπη αποκρυσταλλώνεται και μπορεί να διευκρινιστεί το μέλλον της. Καθώς σας δημιουργεί ενθουσιασμό, φλόγα και επιθυμία για πολλές όμορφες στιγμές, χαρείτε αυτές τις μέρες.

Γοητευμένοι από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, η περίοδος αυτή σας υπόσχεται περισσότερη δράση και μάλιστα στιγμές πάθους. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, μπορείτε να δώσετε βαρύτητα σε ένα σχέδιο που μελλοντικά θα αποδώσει, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε πολλά. Κάποιος που μπορεί να σας υποστηρίξει, θα εμφανιστεί χωρίς να το περιμένετε ίσως ή θα κάνει μία πρόταση που θα σας ενδιαφέρει. Απλά αφήστε στον χρόνο να επιβεβαιώσει την βαρύτητα της πρότασης αυτής.

-Ο εγωισμός μπορεί να φέρει λάθη. Μάθετε να συμβιβάζεστε! Οι σχέσεις είναι ένα «μοίρασμα» ψυχής. Μην αναζητάτε ένα άπιαστο ιδανικό αλλά και μην εμπιστεύεστε όποιον σας προσφέρει μία εξιδανικευμένη προοπτική. Κυρίως μην βιάζεστε να αποφασίσετε…

Ταύρος

+ Προκαλείστε να κερδίσετε ή σας προκαλούν για να σας κερδίσουν. Όλα παίζονται στο ισχυρό «εγώ» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σίγουρα, ήρθε η στιγμή να ανταποκριθείτε σε ένα ισχυρό κάλεσμα της αγάπης και να προσφέρετε την δική σας πινελιά σε μία σχέση που ίσως έχει χαλαρώσει, λόγω οικειότητας. Αν είστε μόνοι, ήρθε η στιγμή να κάνετε την ανατροπή και να επιλέξετε έναν άνθρωπο να σταθεί πλάι σας!

Η ενδιαφέρουσα αυτή περίοδος για σας, φέρνει ένα νέο πάθος στη ζωή σας, είτε μέσω αναζωπύρωσης της υπάρχουσας σχέσης, είτε με μία νέα σχέση που θα σας ανταμείψει για την υπομονή σας ως τώρα. Αν σας ενδιαφέρει μία συνεργασία, ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε και να την αναζητήσετε. Ωστόσο, περιμένετε λίγο για την τελική δέσμευση και υπογραφή. Εξετάστε τα ενδεχόμενα καλά και εμπιστευθείτε άτομα που φαίνονται διάφανα να σαφή στις προθέσεις τους.

-Η τάση να ζείτε στο «γνωστό» σας περιορίζει τις προοπτικές για μία ενδιαφέρουσα σχέση. Μην χάνετε χρόνο! Ρισκάρετε λίγο δίχως φόβο και δίχως ανασφάλεια. Στη ζωή πρέπει να τολμάτε.

Δίδυμοι

+Στα ραντεβού και στους περιπάτους θα ήταν καλό να περάσει αυτή η περίοδος. Στα μέσα του καλοκαιριού, διασκεδάστε, συζητήστε και αφήστε τη ζωή σας να έχει χιούμορ, ευχάριστες συναντήσεις, ανθρώπους που θαυμάζετε και σας κερδίζουν με το πνεύμα τους! Ό,τι καλύτερο για να υπάρξει «χημεία» μεταξύ σας, αφού για σας, η επικοινωνία είναι αρχή για όλα! Η συναναστροφή με χαρούμενους και αισιόδοξους ανθρώπους, σας προσφέρει δύναμη και ζωντάνια

Περισσότερο δραστήριοι φαίνεστε στην ζωή σας αυτό το διάστημα, μπορείτε να αναλάβετε υποχρεώσεις ή να ανακάμψετε σε θέματα υγείας. Είναι στο χέρι σας να μπει η άσκηση στην καθημερινότητά σας και να επιμεληθείτε με πείσμα ό,τι σας έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό. Με τα θέματα κάποιων στενών συγγενών, ίσως χρειαστεί να μπει μία τάξη, αφού θα φανεί πως είχατε παραμελήσει αρκετά τις υποχρεώσεις ή τις επαφές σας.

-Προσοχή στις παρεξηγήσεις σε έναν συλλογικό χώρο ή στον χώρο της εργασίας, καθώς υπάρχει ανταγωνιστική διάθεση. Επιμείνετε στο έργο σας και παραμείνετε επιφυλακτικοί. Η προσωπική σας ζωή σας μην κοινοποιείται σε ανθρώπους που συναντάτε τακτικά.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;