Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον φλογερό Λέοντα - 1η Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος

+Ίσως αισθανθείτε πως η αγάπη για σας είναι ένα ξεχωριστό δώρο και θα σας φανεί πολύτιμη. Η Νέα Σελήνη σας οδηγεί στην ανάγκη για συντροφικότητα και αρμονικές σχέσεις, επομένως τονώνει το ερωτικό ενδιαφέρον και κάνει τη ζωή πιο συναρπαστική. Αν ήδη υπάρχει μία σχέση στη ζωή σας, χαρείτε την και δώστε την ευκαιρία να απολαύσετε ό,τι σας προσφέρει. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή φέρνει μία ξεχωριστή γνωριμία, που ενδεχομένως θα έχει διάρκεια. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε την ανάγκη να συγκατοικήσετε ή να συζητήσετε γι’ αυτό. Αφήστε τις αναστολές κατά μέρος, και προχωρήστε πιο αισιόδοξα. Βρείτε εκείνον που είναι «πολύτιμος» για σας!

Ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα κυρίως για την κοινωνική σας ζωή, αφού ο κύκλος γνωριμιών διευρύνεται και είστε δραστήριοι, ενεργητικοί, περισσότερο τολμηροί από το σύνηθες. Κατακτήστε το στόχο που σας ενδιαφέρει, ενώ θα ήταν καλό να δώσετε έμφαση σε δραστηριότητες που σας κάνουν περισσότερο εξωστρεφείς. Δώστε χρόνο στην καθημερινότητα με μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις, ίσως κάποιες εκδρομές ή διακοπές, για να διασκεδάσετε και να χαρείτε.

-Αναστολές και δισταγμοί από αρνητικές εμπειρίες των προσωπικών σχέσεων, δεν έχουν «χώρο» στη ζωή σας. Μην επιτρέπετε να σας κάνουν διστακτικούς

Λέων

+Τι πιο ενδιαφέρον για σας, αφού η Νέα Σελήνη συμβαίνει στο ζώδιό σας! Και μάλιστα με τον Άρη πλέον στο περιβάλλον σας, τον Ερμή και τον Β. Δεσμό της Σελήνης, αισθάνεστε σιγουριά για τον εαυτό σας, όπως και την επιθυμία να χαρείτε και να επενδύσετε σε όποιον έχετε στην σκέψη σας! Αναδείξετε το προφίλ σας, τα ταλέντα και την λάμψη σας, αλλά αποφύγετε να έχετε υπερβολικά πομπώδη συμπεριφορά! Οι δυνατότητες που έχετε να ξεχωρίσετε και να απολαύσετε, είναι πολλές!

Προκαλείστε από άτομα που ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον και έχουν αναστολές, δισταγμούς ή ασταθή συμπεριφορά. Αν επικεντρωθείτε εκεί, θα είστε υποστηρικτικοί στα προβλήματά τους, αλλά θα σας κουράσει αυτό σε προσωπικό επίπεδο. Η απόδοσή σας σε άλλους τομείς που σας ενδιαφέρουν, θα είναι μειωμένη. Το καλύτερο θα είναι να δώσετε την υποστήριξή σας, αλλά με μέτρο. Παράλληλα να βρείτε μία αφορμή να διατηρήσετε την αυτονομία σας.

-Προσοχή στην απαισιοδοξία από αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάποια συνεργασία μπορεί να σας πιέσει έντονα αυτή την εποχή, για αυτό με ψυχραιμία, ας αναζητήσετε λύσεις.

Παρθένος

+Ρομαντικές στιγμές μπορείτε να ζήσετε μέσα στην περίοδο αυτή και να ακολουθήσεtε ένα όνειρό σας. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας ήρεμα, κάπου όπου μπορείτε να έχετε χαλάρωση, απομόνωση και προσωπικές στιγμές. Αποφασίστε να μιλήσετε για τα αισθήματά σας, να συζητήσετε για ό,τι σας συγκινεί και να αγγίξετε τις βαθύτερες πτυχές στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ένας ρομαντικός έρωτας, έστω και πλατωνικός αρχικά, ξεκινά στη ζωή σας.

Οι ανασφάλειες και η αβεβαιότητα μπορεί να δυσκολεύουν την κοινωνική σας ζωή. Άμεσα θα λέγαμε πως θα εκφράζετε περισσότερο μία επιθυμία να βρείτε το ιδανικό σας. Ίσως είστε πολύ αυστηροί στις επιλογές ή σας περιορίζουν κοινωνικά πρότυπα. Ιδανικό όμως, δεν σημαίνει ουτοπικό και γι’ αυτό, ας δώσετε λίγο χρόνο, προκειμένου να κατανοήσετε τον άνθρωπο που είναι απέναντί σας. Αναλύστε τις λεπτομέρειες, παρατηρώντας τον, δίχως συναισθηματική εμπλοκή.

-Μειώσετε το άγχος και την εμμονή στη λεπτομέρεια. Αφεθείτε στην καλοκαιρινή διάθεση, ξεκουραστείτε και τολμήστε! Η ζωή ανήκει σε όσους ρισκάρουν κάποιες φορές.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;