Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον φλογερό Λέοντα - 1η Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Ζυγός

+Θέτετε ψηλά τον στόχο για να κερδίσετε αυτό που σας αξίζει! Κατά συνέπεια, μπορείτε να λάμψετε στις συναναστροφές σας και φυσικά να έχετε ό,τι μπορείτε καλύτερο προσφέρετε μέσα από τις γνωριμίες σας. Κατακτήστε δίχως ιδιαίτερο κόπο το άτομο που σας ενδιαφέρει και κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του. Είστε σε μία πολύ θετική περίοδο, αξιολογείτε σωστά τις σχέσεις σας και εξασφαλίζετε διάρκεια μετά από σωστή επιλογή.

Μία συνεργασία, συμφωνία ή συναλλαγή με το εξωτερικό, καθυστερεί και δεν έχει σαφή εικόνα. Μην αποθαρρυνθείτε όμως, ας έχετε αρκετό πείσμα και επιμονή για να βγείτε κερδισμένοι.

Σε αντίθεση με αυτό, οι συλλογικές προσπάθειες σας ευνοούν και σας προσδίδουν χαρά, ικανοποίηση, ανάπτυξη ιδεών, νέους στόχους λαμπερούς και ευχάριστους. Θα θαυμάσουν τις ιδέες σας, την προσωπικότητά σας.

-Μην ξεχνάτε φυσικά, πως το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης σας αγγίζει και φέρνει συγκινήσεις απρόβλεπτες, ή αντιδράσεις παρορμητικές.

Σκορπιός

+Με την Νέα Σελήνη να προκαλεί τις αισθήσεις σας και να φωτίζει τον δρόμο σας, είστε σίγουρα δυναμικοί αυτή την εποχή. Διαθέτετε γοητεία που σας κάνει να ξεχωρίζετε. Υπάρχει αναγνώριση και ενδιαφέρον από το περιβάλλον σας. Μπορείτε να διακριθείτε και να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μία νέα περίοδος συγκινήσεων ξεκινά για σας. Αν είστε όμως ήδη δεσμευμένοι, ίσως πρέπει να επιλέξετε τι πραγματικά θέλετε από τις σχέσεις σας, θαυμασμό και ικανοποίηση ή κάτι βαθύτερο.

Περισσότερο αποφασιστικοί, θα κάνετε τα βήματα που θέλετε και προωθήστε την προσωπική σας εμβέλεια κοινωνικά, με ιδέες, προσωπική προβολή, ή το έργο σας. Ένας στόχος μπαίνει σε σειρά και σταδιακά μπορεί να υλοποιηθεί. Είστε σε θέση να μαγνητίζετε ό,τι σας ενδιαφέρει ή όποιον σας ενδιαφέρει. Κάνετε τις σωστές επιλογές λοιπόν!

-Οι δονήσεις της εποχής αυτής, ελλοχεύουν τον κίνδυνο να έρθετε σε ρήξη με την μόνιμη σχέση σας. Μην θυσιάζετε την αγάπη όπως και το κύρος σας, για την έξαψη της στιγμής.

Τοξότης

+Θετικές προοπτικές σας προσφέρει η Νέα Σελήνη και καλείστε να τη χαρείτε μέσα από ταξίδια, εκδρομές και εναλλαγές που φέρνουν κοντά σας νέους ανθρώπους. Αν είστε δεσμευμένοι, προτιμήστε μία εκδρομή σε τόπους που δεν γνωρίζετε και θα αισθανθείτε να ανοίγουν νέες προοπτικές για τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ίσως θα ήταν προτιμότερο να ταξιδέψετε μακριά και να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο με πολύ διαφορετική νοοτροπία από την δική σας. Θα σας συγκινήσει και θα θελήσετε να ακολουθήσετε τις απόψεις του μέσα από μία ατμόσφαιρα που θα σας ενθουσιάσει.

Φαίνεται πως είστε σε θέση να προωθήσετε ένα σας όνειρο, ωστόσο για να ωφεληθείτε από την υλοποίησή του, δώσετε λίγο χρόνο. Βολιδοσκοπείτε την κατάσταση, προετοιμαστείτε κατάλληλα και επιδιώξτε το καλύτερο για σας.

– Στις κοινωνικές σχέσεις ή συνεργασίες, υπάρχει κόπωση ή εμπόδιο. Μην απογοητεύεστε, καθώς ένα τέλος φέρνει μία νέα αρχή. Αποφύγετε την οριστική δέσμευση αυτή την στιγμή.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;