Jennifer Lawrence: Αυτή θα είναι η νέα της ταινία και δεν μπορούμε να περιμένουμε!
H Jennifer Lawrence θα συνεργαστεί με τον Paolo Sorentino για τη νέα της ταινία και έχουμε ενθουσιαστεί!

Η Jennifer Lawrence είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood και, πλέον, διαλέγει τα project στα οποία θα συμμετέχει με μεγάλη προσοχή. Από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα, η γνωστή ηθοποιός το έχει γυρίσει στο πιο ποιοτικό σινεμά με ταινίες όπως το Mother!, το Joy, αλλά και τη νέα της ταινία, που μόλις ανακοινώθηκε!

Η νέα της ταινία έχει τον προσωρινό τίτλο “Mob Girl” και βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Αρλάιν Μπρίκμαν. Η γυναίκα αυτή ήταν σύζυγος ενός νονού της μαφίας και έγινε πληροφοριοδότης της αστυνομίας. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον ιστορία με… οσκαρικές βλέψεις!

Μάλιστα, σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης Paolo Sorentino. Ο Sorentino έχει βραβευτεί με το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας για την ταινία “Η τέλεια ομορφιά” (2013) και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές για τη σειρά “The Young Pope”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jude Law!

Η Jennifer Lawrence πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι και παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Τζάστιν Πόλσκι μέσω της εταιρείας τους, Excellent Cadaver!

Το σενάρια της ταινία θα υπογράφει η Αντζελίνα Μπέρνετ και θα είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του best-seller της Τερέζα Κάρπεντερ. Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1992 και της χάρισε το βραβείο Πούλιτζερ.

Η Μπρίκμαν (η βασική πρωταγωνίστρια του βιβλίου και της ταινίες) είχε σχέσεις με μαφιόζους. Τελικά, όμως, έγινε μέλος του οργανωμένου εγκλήματος και στη συνέχεια έγινε πληροφοριοδότης του FBI βοηθώντας στην εξάρθρωση της μαφιόζικης φαμίλιας Κολόμπο.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των κινηματογραφικών στούντιο Makeready, Μπραντ Γουέστον, ανέφερε σχετικά με την ταινία:

“Το να βλέπεις αυτή την ιστορία από την οπτική της γυναίκας είναι μια νέα και συναρπαστική προσέγγιση αφήγησης μια κλασικής ιστορίας με μαφιόζους.

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πιο τέλεια ομάδα κινηματογραφικών αστέρων, με τη Jennifer να πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο- άθλο και τον Paolo Sorentino στη σκηνοθεσία, να ζωντανεύει στην οθόνη τη δύναμη και τη μοναδική οπτική της Αρλάιν.”

Αυτή τη στιγμή η Lawrence ετοιμάζει μία άλλη ταινία, οπότε, ελπίζουμε ότι μέσα στο φθινόπωρο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το “Mob Girl” και ότι θα φτάσει στις οθόνες μας μέσα στο 2020! Δεν μπορούμε να περιμένουμε πάντως!

Δες ακόμα: Hunger Games: Ετοιμάσου! Έρχεται νέο βιβλίο και ταινία για τη δημοφιλή σειρά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;